≫ 

Apple će na jesen lansirati apsolutnu lavinu novih uređaja, tvrdi izveštaj

Apple planira jesen punu događaja.

  • 1
Apple, Epl, logo, znag

Foto: Tanjug/AP

U najnovijem izdanju svog "Power On" biltena, novinar Bloomberg-a i tehnološki insajder Mark Gurman nabraja sve uređaje za koje misli da će Apple lansirati ove jeseni, a lista je poduža.

"Rečeno mi je da Apple ove jeseni priprema najširi izbor novih hardverskih proizvoda u svojoj istoriji", napisao je on.

"Moja lista na uključuje četiri nova iPhone-a, jeftin MacBook Pro, ažurirani iMac, novi Mac Pro, ažurirani MacBook Air, nadogradnju AirPods Pro-a, tri Apple sata, jeftini iPad i iPad Pro".

Neki od ovih uređaja, kao što je iPhone, obično se lansiraju svake godine u jesen, tako da tu i nema iznenađenja. Ali veliki broj novih Apple uređaja koje ćemo videti ove jeseni — ako je Gurman u pravu — je bez presedana.

Iako to zvuči kao da će ostatak godine biti bez značajnijih lansiranja, to nije tako.

Gurman kaže da će Apple verovatno imati događaj u martu ili aprilu, gde će verovatno lansirati novi iPhone SE i (verovatno) novi iPad Air. Prema Gurmanu, iPhone SE će imati sličan dizajn kao i prošlogodišnji model, ali sa bržim procesorom i podrškom za 5G. Što se tiče iPad Air-a, Gurman kaže da će verovatno dobiti A15 čip, isti čip koji pokreće iPhone 13.

Devet novih iPad-a se nedavno pojavilo u regulatornim podnescima u Rusiji, što bi moglo značiti da Apple planira da na proleće lansira više od samo ažuriranja iPad Air-a, ali Gurman smatra da će iPad Pro verovatnije stići na jesen. Konačno, Mac mini i iMac bi takođe mogli da dobiju ažuriranje (sa Apple-ovim novim M1 Pro čipom) na proleće.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sibin

    24. januar 2022 | 14:24

    Mogu da lansiraju sta hoce ali dzabe kad su im baterije uzasne na svim uredjajima!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA