Torba za plažu ne može bez ova tri gedžeta

Iako nas već duže vreme ujutru bude velike vrućine, kalendar je tek ovih dana pokazao da je leto zvanično stiglo

  • 4
Samsung Galaxy Z Flip3 5G Foto: Samsung

Sve poslovne obaveze se polako privode kraju, kreće sezona godišnjih odmora, a dok čekate svoj red da se prepustite moru i talasima, napravite spisak stvari koje će vam biti potrebne na vašem putovanju.

Mi vam savetujemo da nikako ne zaboravite ova tri gedžeta:

Vaš saputnik na svakom putovanju je Galaxy Z Flip3 5G

Pametni telefon je gedžet koji nosimo uvek i svuda sa sobom. More i plaža su idealna mesta kako za odmor, tako i za pravljenje savršenih fotografija kojima zabeležavamo različite avanture, a pomoću fenomenalnih performansi koje poseduje Galaxy Z Flip3 5G, vaše društvene mreže neće ostati neprimećene. Zahvaljujući svom Flex režimu, ovaj pametni telefon omogućava fotografisanje zapanjujućih portreta i selfija.

Takođe, bez obzira na to da li je telefon rasklopljen, preklopljen na pola ili skroz preklopljen, pored fotografija, pomoću interfejsa na Cover Screen prednjem ekranu, uz Quick Shot opciju možete snimiti i videozapis koji će vas dugo podsećati na letnje avanture. Kada celo društvo želi da čuje pesmu koja je obeležila letovanje, stereo zvučnici s podrškom za Dolby Atmos® će to i omogućiti, pa zajedno možete uživati u jasnom i dubokom zvuku.

Opustite se uz talase, ali i omiljenu muziku uz Galaxy Buds2

Ukoliko za vreme sunčanja ipak želite da se osamite i prepustite se omiljenim notama, nikako ne zaboravite da ponesete i Galaxy Buds2 slušalice koje će pogledu ispred vas pružiti dodatni efekat. Od sada, čak i kada se nalazite na mestu sa dosta buke poput plaže, zahvaljujući uravnoteženom, kvalitetnom zvuku, koji ove slušalice pružaju pomoću dubokog basa i čistih tonova, kao i mogućnosti menjaja 3 nivoa jačine ambijentalnog zvuka, koji se može podesiti na Galaxy Wearable aplikaciji, uživaćete u svakoj pesmi. Jedna od prednosti ovog uređaja je i što se pored odličnih karakteristika mogu pohvaliti i različitim veličinama, a kako pored toga poseduju i tri mikrofona, kao i jedinicu za prijem, poslužiće vam i za sve neodložne razgovore koje ne može da ometa ni vetar, kao ni zvuk najjačih talasa.

Samsung Galaxy Buds2 Foto: Samsung

Aktivirajte se i za vreme odmora uz Galaxy Watch4

Ukoliko ne možete bez sportskih aktivnosti ni za vreme odmora, onda će vaš najbolji prijatelj za vreme putovanja biti sat Galaxy Watch4. S obzirom na to da ovaj pametni sat poseduje BioActive 3u1 senzor, u nekoliko klikova tokom treninga dostavlja informacije u vezi sa potrošenim kalorijama, karakteristikama mase skeletnih mišića, bazalnom metaboličkom stopom, procentom vode i masti u organizmu.

Svaka vaša aktivnost, poput trčanja pored mora ili odbojke na pesku, biće ispraćena i opisana u detaljnom pregledu koji će vam pripremiti vaš asistent na ruci, a nakon energičnog dana, kada dođe vreme za spavanja on će preko funkcije Sleep Scores, detektovati potencijalno hrkanje tokom sna, pratiti nivo kiseonika u krvi i poslati vam detaljne informacije putem izveštaja Nacionalne fondacije za spavanje.

Samsung Galaxy Watch4 Foto: Samsung

Kada popišete sve stvari koje treba da ubacite u kofer, vreme je i da počnete sa pakovanjem, a kako biste bili sigurni da ova tri gedžeta zaslužuju da se nađu u njemu, posetite sledeće linkove i istražite njihove karakteristike: Samsung Galaxy Z Flip3 5G, Samsung Galaxy Buds2, Samsung Galaxy Watch4

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA