≫ 

Ovaj elegantan simulator vožnje nećete morati da skrivate u garaži, ali je skuplji od nekih novih kola

Oprema ima sve što vam je potrebno za vrhunske trke iz udobnosti svog doma... ako možete da priuštite

  • 0
kućni simulator trke Foto: Prodrive / Ferrari / Profimedia

Ako je jedina stvar koja vas sprečava da kupite visokotehnološki trkački simulator činjenica da je većina njih ružna, imate sreće.

Prodrive se udružio sa dizajnerskim studijom legendom auto-industrije Ijana Kaluma, za novi simulator koji zapravo izgleda dobro. Elegantna oprema ima sve karakteristike koje očekujete od simulatora profesionalnog nivoa, zajedno sa šik dizajnom koji će se uklopiti u skoro svaku prostoriju u vašoj kući.

Oni svoju opremu nazivaju "najlepšim simulatorom na svetu" i teško je ne složiti se s tim. Većina trkačkih simulatora su rogobatni i potpuno crni sistemi koji se ne razlikuju od starinskih arkadnih kabineta.

Dizajn koji je smislio Kalum je ipak mnogo sofisticiraniji. Kompanija je izbacila sve osim najbitnijih elemenata, tako da je sve što je ostalo je izvajani karbonski monokok kokpit koji se nalazi u "nadstrešnici" napravljenoj od 16 slojeva brezovog drveta i završen je u sjajno crnoj boji. U svakoj prostoriji, izgledaće kao dizajnerska stolica za čitanje.

Simulator je takođe prepun svega što vam je potrebno za vrhunske trke automobila iz udobnosti (i bezbednosti) vašeg doma.

Kokpit je opremljen Cobra Nogaro Street sedištem, mehaničkom kutijom za pedale i Precision SIM LM Pro volanom sa rotirajućim točkićima i 12 programabilnih tastera.

Takođe ima zakrivljeni 49-inčni AOC dual QHD monitor koji podržava do 5K rezoluciju sa brzinom osvežavanja od 165Hz, što je dovoljno moćno da iskoristi prednosti robusnih računarskih sposobnosti simulatora.

Sistem koristi 12GB GeForce RTX grafičku karticu i pokreće Assetto Corso trkački softver. Čini se da nema ugrađene zvučnike, što je malo čudno, ali Prodrive uključuje set visokokvalitetnih Bluetooth slušalica.

Zainteresovani?

Treba imati u vidu da svaki sistem košta 46.665 dolara, to uključuje isporuku i montiranje. Da li ste još uvek zainteresovani?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA