GIGATRON MEGASTORE: Svečano otvaranje u SC Ušće II Sprat

Otvaranje počinje u 18h i 30 minuta, sve posetioce očekuju velika iznenađenja, ali i interesantan zabavni program. Ekskluzivna gošća biće sjajna Lena Kovačević, poznata pevačica i Asus Brand Ambasador

  • 1

Danas  je svečano otvaranje potpuno novog, modernog i prostranog Gigatron Megastore-a koji se nalazi na drugom spratu Ušće Shopping Centra, na mestu prethodne bioskopske blagajne. Ovo je prva "multibrend koncept" prodavnica kod nas, gde se autorizovane Asus i Acer prodavnice nalaze u samom sklopu ovog prodajnog objekta.

Za posetioce događaja, Gigatron je spremio veliki broj iznenađenja i prodajnih akcija, ali i koncert  povodom otvaranja. Ekskluzivna gošća biće sjajna Lena Kovačević - Asus Brand Ambasador koja će uveličati zvanično otvaranje.

Biće predstavljeni najnoviji modeli laptop i desktop računara, tableta, mobilnih telefona, foto-aparata i dodatne opreme iz široke Gigatron ponude. Pored sjajnog prodajnog dela, Gigatron Megastore poseduje i test zone gde možete isprobati proizvode koje ste odabrali pre same kupovine. Ono što svakako odlikuje ovaj objekat su specijalno obučeni prodavci koji će kupcima predstaviti najvažnije karakteristike proizvoda koji su odabrali, ili odgovoriti na sva pitanja oko tehničkih detalja.

Verni kupci svojom kupovinom učestvuju i u skupljanju Gigatron bodova koji donose dodatne benefite i olakšice, a u Gigatron Megastore-u mogu iskoristiti sve oblike plaćanja na rate kao i u svim drugim radnjama, 300 dana odloženog plaćanja - platite kada i koliko želite, kao i realizacija kredita Raiffeisen banke uz odloženo plaćanje na 48 rata. Za iznose do 60.000 dinara dovoljna je samo lična karta.

Svečano otvaranje počinje u 18h i 30 minuta, predlažemo vam da ne propustite ovaj događaj jer sve posetioce očekuje sjajan zabavni program ali i velika iznenađenja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA