WINDOWS PHONE MARKET SVE BOGATIJI: Stigla je i Pinterest aplikacija

Aplikacija je još uvek u beta fazi, i pruža prečicu ka mobilnoj web verziji Pinteresta, sa nekoliko dodatih funkcija koje su karakteristične za ovu društvenu mrežu. Pinterest za Windows Phone će sigurno dobiti više mogućnosti u nekom od sledećih update-ova

  • 2

Aplikacija sve popularnije društvene mreža Pinterest je od sada dostupna i na Windows Phone (WP) uređajima. Ona je još uvek u beta fazi, što znači da neke funkcije koje postoje na Androidu ili iOS-u, na WP još uvek nisu dostupne.

U ovom stadijumu, aplikacija pruža prečicu ka mobilnoj web verziji Pinteresta, sa nekoliko dodatih funkcija koje su karakteristične za ovu društvenu mrežu, prenosi Mashable. Korisnici će moći da prate prijatelje, "pinuju" nove postove, i koriste sve prednosti većine stvari koje poseduje Pinterest.com.

Razlika u odnosu na iOS i Android verziju ove aplikacije jeste ta što neće postojati meni sa notifikacijama i pretragom. Pinterest je sarađivao sa Microsoft-om na razvijanju ove aplikacije, a Džo Belfiore, šef Windows Phone-a, poželeo je dobrodošlicu ovog servisa na njihovu platformu.

Aplikacija će sigurno dobiti više funkcija u nekom od sledećih update-ova. Tim koji stoji iza nje izjavio je da će nastaviti sa njenim unapređivanjem u odnosu na to šta žele njeni korisnici.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: mashable.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA