Samsung ismeva Apple zbog velikih telefona (VIDEO)

Južnokorejski gigant očigledno nije zaboravio dan kada je Stiv Džobs izjavio "kako niko nikada neće kupiti veliki mobilni telefon"

  • 22

Filipinski ogranak Samsunga prvi je počeo sa ismevanjem kompanija Apple povodom njihove čuvene rečenice koja se tiče velikih pametnih telefona. Čuveni Stiv Džobs jednom prilikom je izjavio da "niko nikada neće kupiti veliki mobilni telefon", a Samsung se toga seća veoma dobro. Međutim, jučerašnjom predstavom stvari su se promenile.

Apple je juče predstavio dva telefona sa veličinama ekrana od 4,7 i 5,5 inča, što su veličine koje Samsung već duže vreme nudi korisnicima.

Naravno, Samsung je odmah počeo sa komentarisanjem uređaja svog najvećeg rivala, pa je na društvenoj mreži Twitter objavio sledeći komentar:

Normalno, Samsungov komentar je bio ironičan, a u bukvalnom prevodu znači: "Pogodite ko je iznenadio sam sebe i promenio mišljenje."

Kada smo se već dotakli ove teme, evo veoma popularne reklame kompanije Apple koja se pojavila kada je iPhone 5 tek izašao, a koja se tiče idealne veličine telefona.

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: blog.gsmarena.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dexter

    10. septembar 2014 | 16:53

    Kakva tuga od samsunga! Kad je izasao prvi iphone 2007 oni su prvili jos ringle za sporet! Apple je napravio revoluciju smartfona! Samsung je gomila lose plastike dok apple pravi umetnicka dela! Doduse apple je za nijansu skuplji ali gledajuci prema kvalitetu to je smesno!

  • Respect

    10. septembar 2014 | 16:50

    Mogu oni da ismevaju kolko hoce.Zna se ko je tata svih telefona.Ide iphone pa 10 praznih mesta pa tek onda buranije

  • car

    10. septembar 2014 | 16:30

    Samsung umesto da ismeba treba da se baci na posao da bi parirao kvalitetom apple jer debelo zaostaju sa svojim plastikancima. Stiv dzobs mozda nije izjavom ubo u centar ali neko kome telefon koristi najvecim delom zbog telefoniranja, sigurno se nece odluciti za veliki ekran, to je poenta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA