SJAJNA VEST: WhatsApp uvodi besplatne pozive?

Prvi dokaz da ćemo uskoro i pričati preko WhatsApp-a nalazi se u iOS aplikaciji. Naime, ukoliko ste po prvi put instalirali ovu aplikaciju, od vas će se tražiti da joj odobrite pristup mikrofonu kako bi ona mogla da se koristi za pozive

  • 7

Nedavno su se pojavile informacije da će najpopularnija aplikacija za dopisivanje WhatsApp, uskoro dobiti i opciju besplatnih razgovora, a sada se u verziji za iOS pojavio i nagoveštaj da su besplatni razgovori veoma blizu.

Naime, svaki put kada se aplikacija otvori pojaviće se "pop-up" prozorčić koji će tražiti pristup mikrofonu, što je glavni dokaz pomenutim tvrdnjama.

- WhatsApp-u je potreban pristup mikrofonu kako bi mogao da šalje glasovne poruke, snima video klipove, kao i da zove i  prima pozive - piše u prozorčiću.

Naravno, ovo će se pojavljivati samo ukoliko već niste odobrili pristup mikrofonu. Ukoliko vam se ovaj prozorčić ne pojavljuje, možete da odete u Settings>Privacy>Microphone>WhatsApp, i stavite slajder na Off. Kada sledeći put budete pokretali WhatsApp, pojaviće vam se prozorčić koji će od vas ponovo zahtevati odobrenje za pristup mikrofonu.

WhatsApp je u vlasništvu Facebook-a nakon što ga je kupio za 19 milijardi dolara, a ova aplikacija ima preko 500 miliona aktivnih korisnika.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: ubergizmo.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vucko

    16. septembar 2014 | 16:24

    Razmislite malo ljudi, pristup mikrofonu je potreban i za voice message :)

  • Даре

    16. septembar 2014 | 16:37

    Вибер закон :-)

  • Prle

    16. septembar 2014 | 16:33

    Ako to urade svaka im cast, imace najjacu aplikaciju, mozda ve i da istisnu viber ako bude bagovalo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA