DA LI ĆE UGROZITI WHATSAPP? Skype predstavio novu aplikaciju (VIDEO)

Pod imenom Skype Qik, nova aplikacija omogućiće razmenu video poruka maksimalnog trajanja 42 sekunde sa prijateljima. Poruke će se automatski brisati nakon dve nedelje

  • 4

Sve veća popularnost foto i video poruka naterala je Skype da predstavi novu aplikaciju koja će služiti za razmenu video-poruka koje će nestati posle određenog vremena. Aplikacije nosi ime Skype Qik i idealna je za razmenu kratkih video konverzacija sa prijateljima.

Iako je kompanija Microsoft izjavila kako je nova aplikacija napravljena da radi zajedno sa Skype-om, za njeno korišćenje ipak nije potrebno imati Skype nalog.

Kako bi koristili Skype Qik potrebno je verifikovati broj telefona da bi se napravio nalog (isto kao i Viber i WhatsApp). Nakon toga možete početi sa video četovanjem sa jednim ili grupom prijatelja. Video-klipovi mogu trajati maksimalno 42 sekunde, i automatski će se obrisati nakon dve nedelje. Korisnici takođe sami mogu obrisati poruke i pre nego što prođe dve nedelje.

Aplikaciju za Android možete preuzeti OVDE, za iOS OVDE, a za Windows Phone OVDE.

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • covek sa dva imena

    15. oktobar 2014 | 21:23

    Mogli su bar malo da se potrude.Aplikaciju kao da je pravilo dete od 12g.Sramota da kompanija tog renomea napravi ovakvo djubre.

  • Cile

    15. oktobar 2014 | 17:11

    Nece.

  • Ддаре

    16. oktobar 2014 | 03:11

    Ко бре користи тај вацап,глупост невиђена..вибер бољи 1000 пута

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA