SARADNJA DVA GIGANTA: Samsung pravi novi Facebook pametni telefon?

Iako je prvi Facebook telefon bio prilično neuspešan, internet kompanija se nada će partnerstvo sa Samsungom dati bolje rezultate

  • 0

Prvi Facebook pametni telefon kojeg je napravila kompanija HTC bio je totalni promašaj, i povučen je samo dva meseca nakon početka prodaje. Čak ni Facebook Home Android launcher (aplikacija koja u potpunosti menja interfejs) nije privukla pažnju ljudi, ali bez obzira na to, internet gigant prema najnovijim informacijama želi da se još jednom okuša sa telefonima.

 

Za proizvodnju novog Facebook telefona biće zadužena čuvena kompanija Samsung.

 

Naime, Mark Zakerberg sastao se se potpredsednikom Samsunga Li Džej Jongom u Južnoj Koreji, gde su pričali o "futurističkim poslovnim projektima". 

 

Naravno, svima je prva pomisao da su se čelnici dve kompanije sastali kako bi razgovarali o novom telefonu, međutim možda je reč i o Facebook-ovom strategijskom pokušaju da Samsungovi uređaji dolaze sa svim Facebook aplikacijama unapred instaliranim.

 

(Telegraf.rs / Izvor: phonearena.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA