Evo koliko će koštati Apple Watch i kada ćete moći da ga kupite (FOTO) (VIDEO)

Broj satova u prvoj seriji biće između tri i pet miliona, a Apple očekuje da će u 2015. godini prodati čak 24 miliona komada. Kompanija tvrdi da će ovaj uređaj motivisati osobe koje ga nose da budu aktivniji i žive zdravije

  • 6

Apple Watch je jedan od najiščekivanijih uređaja u istoriji ove kompaniji. Za sve fanove koji jedva čekaju da se dokopaju ovog pametnog sata, jedan tajvanski proizvođač delova ima dobre vesti. Naime, prema tvrdnjama tajvanske kompanije, masovna proizvodnja Apple Watch-a počeće već u januaru i njegova cena biće 349 dolara.

 

Div iz Kupertina za sada nije dao tačan datum pojavljivanja, ali se spekuliše da će Apple Watch stići u prodavnice već na proleće naredne godine.

 

 

Prema glasinama koje su kružile prethodnih meseci došlo se do zaključka da proizvođači imaju problem da naprave dovoljno ekrana i procesora, ali izgleda da to nije slučaj. Sa Apple Watch-om kompanija Apple će ući i na tržište nosivih gedžeta. Samsung, LG, Motorola i Microsoft su već lansirali sopstvene pametne satove, ali se očekuje da će potražnja za Apple Watch biti neverovatno velika.

 

DA LI ĆE BITI USPEŠAN KAO iPHONE? Evo šta sve može Apple Watch.

 

Quanta, kompanija koja će proizvoditi sat za Apple, je povećala broj radnika sa 2.000 na 10.000, a teži se ka tome da ovaj broj poraste na čak 20.000. Broj satova u prvoj seriji biće između tri i pet miliona, a Apple očekuje da će u 2015. godini prodati čak 24 miliona komada.

 

 

Nažalost, kao i većina Apple uređaja, i ovaj pametni sat ima zapečaćenu pozadinu, što znači da se baterija ne može zameniti, pa kada se ona jednom zauvek istroši ceo sat je neophodno zameniti. Takođe, kompanija se suočavala sa problemima kada je reč o trajanju baterije pa je veoma moguće da će korisnici Apple Watch morati da pune svakodnevno.

 

Bez obzira na to, gigant iz Kupertina tvrdi da će ovaj uređaj motivisati osobe koje ga nose da budu aktivniji i žive zdravije.

 

Pogledajte video:

 

 

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

 

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA