Da li će ovako izgledati novi Samsung Galaxy S6? (FOTO)

Ovog puta možemo očekivati dva različita Galaxy S6 modela, a Samsung će novu perjanicu najverovatnije predstaviti u februaru ili martu

  • 26

Sudeći prema fotografiji koju je objavio jedan danski sajt, Samsung Galaxy S6 imaće veoma tanak okvir i zaobljene ivice, pa mnoge podseća na iPhone 6.

 

- Prototip ovog modela ukazuje na to da će ivica oko ekrana biti veoma tanke, kao i da će prednja selfi kamera biti postavljena na sredini gornje ivice - piše na sajtu.

 

 

Informacije koje su se nedavno pojavile ukazuju na to da će nova perjanica južnokorejske kompanije imati Quad HD (2560 x 1440) ekran, procesor sa osam jezgara, Mali-T768 grafički čip i zadnju kameru od 16 Mpix.

 

Ranije ovog meseca Samsung je zbog pada profita najavio da će smanjiti broj novih uređaja koje proizvodi. Umesto da na tržište svako malo izbacuje nove modele, južnokorjeski gigant će se fokusirati na manji broj modela koje će učiniti boljim.

 

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

 

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk / Foto: toptienmobiel.nl)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA