WhatsApp uskoro stiže i na računare?

WhatsApp će za desktop uređaje dolaziti kao dodatak za internet pretraživače, najverovatnije Google Chrome

  • 7

Najpopularnija aplikacija za dopisivanje, WhatsApp, navodno će uskoro dobiti i svoju PC verziju. Holandski blog AndroidWorld.nl otkrio je zanimljive informacije u kodu trenutne Android smartfon aplikacije, koji ukazuju na to da će popularni servis uskoro zaživeti i na klasičnim računarima (mogućnost koju konkurent Viber ima odavno).

Ukoliko je verovati pomenutom sajtu, WhatsApp će za desktop uređaje dolaziti kao dodatak za internet pretraživače, najverovatnije Google Chrome, koji će biti kompatibilan sa Mac i Windows uređajima. Za sada nije poznato kada će se ova ideja realizovati.

WhatsApp želi da se takmiči sa servisima kao što su Google Hangouts, Apple iMessage i Viber, koji već neko vreme pružaju mogućnost pristupa i korišćenja sa različitih uređaja.

Sve više kompanija i aplikacija se okreće ovakvom načinu funkcionisanja koje korisnicima znatno olakšava korišćenje. Microsoft je potvrdio da će Windows 10 u sebi imati opcije koje će omogućiti slanje dokumenata i sadržaja direktno na različite uređaje, čak i igračke konzole.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: yahoo.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    17. decembar 2014 | 15:29

    Viber jede memoriju telefona. A i WhatsApp ima mnooogo vise korisnika. Viber je interesantan zbog "stikera".

  • Lolali

    16. decembar 2014 | 16:18

    Zasto bilo sta koristiti pored vibera,ne kontam

  • xd

    18. decembar 2014 | 09:54

    Viber moram koristiti jer ga vecina prijatelja koristi.. Imam iPhone 4s i ponekad se desi da se posalje 5-6 istih poruka, kad stigne vise poruka odjednom, aplikacija se crasha.. WhatsApp majka ❤️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA