NOVA FACEBOOK MANIJA: Evo kako da od sebe napravite smajlija!

"Stickered for Android" omogućava dodavanje različitih vinjeta i emotikona na nove ili postojeće fotografije, koje potom možete podeliti sa prijateljima putem Facebook Messenger-a

  • 0

Facebook je lansirao novi dodatak za Messenger pod imenom "Stickered for Messenger", koji je namenjen unošenju više zabave na fotografije korisnika, lepljenjem raznih stikera na njih.

Nova aplikacija omogućava dodavanje onoliko vinjeta koliko se želi fotografijama, birajući svaki put njihov položaj i veličinu, zavisno od efekta koji želi da se postigne, što je dobar način za zabavu dok se na primer ispija kafa.

NAJNOVIJE: Ono što je Facebook danas uveo će vas oduševiti!

Aplikacija omogućava razmenu izmenjenih fotografija sa prijateljima na Facebook-u, zahvaljujući tesnoj vezi sa uslugom Messenger. Moguće je, ipak, i iskoristiti taj softver, zadržavši svoje "kreacije" za sebe.

Dostupna je već nekoliko dana za Android, a aplikacija se sada može besplatno preuzeti i za iOS na AppStore-u. Stickered for Messenger za Android možete preuzeti OVDE, a za iOS OVDE.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA