Ovi računari štede prostor i novac, a brzi su kao MUNJA!

Reč je o "Nuc mini PC" računarima koji se trenutno nalazi na akciji, u kojoj sve kupce očekuje i veoma koristan poklon

  • 1

"Nuc mini PC" računari su idealno rešenje za sve korisnike koji žele da uštede na prostoru, ali i na novcu koji ulažu bez da smanje efikasnost i performanse svog poslovanja.

Reč je o uređajima koje pokreće Intel Celeron procesor, a u zavisnosti od sopstvenih potreba možete se odlučiti za modele sa 2, odnosno 4 GB RAM memorije, hard diskom od 500 GB, a takođe sami možete odabrati model sa originalnim Windows 8.1 operativni sistemom ili bez.

Ovi uređaji se trenutno nalaze na akciji u Gigatronu. Gigatron je uz kupovinu "Nuc mini PC" računara spremio i poklon. Naime, uz VESA Mount bracket ove mini PC možete montirati na zadnji panel vašeg monitora i samim tim efikasno sakriti računar i uštedeti prostor.

Više informacija o samoj akciji možete pogledati OVDE.

Gigatron je kao i uvek omogućio izvanredne načine plaćanja. Naime, svaki proizvod možete kupiti na odloženo plaćanje do 300 dana, i to BEZ KAMATE. Takođe, tu je i  Superkredit do 12 mesečnih rata, sa 0% učešća i 0% kamate. Više informacija možete pronaći na zvaničnom sajtu Gigatron.rs ili pozovite besplatan Call Centar na 0800 30 40 50.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA