MOŽETE LI DA IH PRIUŠTITE? Ovo su najskuplje aplikacije za iPhone

I dok je za neke aplikacije ova cena razumljiva (Harrison’s Principles, medicinski udžbenik za doktore, ili IDIA za veterinare), tu su i neke aplikacije sa nesvakidašnjim namenama

  • 0

Ako ste do sada mislili da je izdatak od 10 dolara previše za neku aplikaciju, ove aplikacije će vas svakako naterati da preispitate svoja ubeđenja.

Sajt posvećen tehnologiji i biznisu, Business Insider, kreirao je zanimljivu listu, koja uključuje najskuplje aplikacije za iOS platformu, a koje se mogu naći na App Storeu. I dok je za neke aplikacije ova cena razumljiva (Harrison’s Principles, medicinski udžbenik za doktore, ili IDIA za veterinare), tu su i neke aplikacije sa ne baš svakidašnjim namenama.

Među njima je i app.Cash, virtuelna kasa za iPhone, sa cenom od 1000 dolara. Svakako, vaš novac će biti siguran uz ovu aplikaciju, a još kada je uparite sa Apple Watchom od 10.000 dolara, dodatne depozite nećete morati da vršite dugo vremena.

VueCad Pro ‒ aplikacija koja omogućava pregled crteža rađenih uz pomoć CAD tehnologije. Moguća je 3D vizuelizacija, a nije potrebno nikakvo konvertovanje kako bi se crteži valjano prikazali. Aplikacija je svakako prevashodno korisna stručnjacima u građevinarstvu i arhitektama. Međutim, visoka cena od 1000 dolara je približna mesečnim primanjima nekih od njih.

Foto: Flickr/ Janitors Foto: Flickr/ Janitors

Tu je i aplikacija VIP Black, koju mnogi korisnici često nazivaju „najsnobovskijim izumom”. Evo i zašto: Ova aplikacija traži potvrdu da na računu imate više od milion dolara. Kada prođete verifikaciju otvara vam se egzotični svet ponuda. Putem VIP Blacka možete pronaći sve: od najluksuznijih hotela, restorana, retkih i unikatnih satova i nakita do umetničkih dela. Uz sve to aplikacija omogućava i privilegije na određenim mestima u odnosu na druge milionere. Shodno nameni i ciljnoj grupi, cena od 1000 dolara i ne iznenađuje toliko.

Cyber Tuner ‒ digitalni štimer klavira koji garantuje preciznost, lak je za korišćenje i namenjen je samo onima iznad 18 godina. No, u objašnjenju aplikacije stoji da ova granica nema veze sa sadržajima, već je isključivo u vezi sa cenom. Dakle, ako imate 1000 dolara i manje od 18 godina suštinski možete da je kupite bez problema, što negde celo ograničenje čini besmislenim.

Agro ‒ aplikacija koja omogućava agronomima da posete klijenta, popune inspekcijski izveštaj, i preko aplikacije završe sav posao oko papirologije, bez vraćanja u kancelariju. Aplikacija olakšava posao jer čuva i grupiše podatke, tako da sve ostaje pregledno i uvek dostupno. Cena ‒ stinica. Hiljadu dolara.

Foto: Flickr/LoKan Sardari Foto: Flickr/LoKan Sardari

Razvoj mobilnih aplikacija je danas svakako dobar način da dodatno zaradite. Sve veća potreba za aplikacijama, kao i rast cena dokazuju da je moguće da ovaj dodatni prihod za pojedinca preraste u unosan posao. Upravo je jedna od ključnih prednosti što vam za ovaj posao nije potreban ceo tim IT stručnjaka. Programiranje za IOS, Android i Windows platforme možete savladati i sami, brzo i lako putem efikasnih edukativnih programa. Takvi programi su dostupni i kod nas. Više o njima možete saznati ovde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA