SONY TVRDI: Ne prelazite na Windows 10!

Sony je prošle godine investicionom fondu Japan Industrial Partners prodao odeljenje prenosnih računara Vaio, ali je ipak nastavio da pruža podršku korisnicima koji su ranije nabavili neki od uređaja

  • 9

Japanska kompanija Sony je na svojim zvaničnim stranicama objavila obaveštenje da njihovi korisnici ne nadograđuju svoje laptopove na Windows 10.

REKORDER: Windows 10 već instaliran na 14 miliona kompjutera!

Sony je prošle godine investicionom fondu Japan Industrial Partners prodao odeljenje prenosnih računara Vaio, ali je čuvena kompanija ipak nastavila da pruža podršku korisnicima koji su ranije nabavili neki od uređaja.

- Ne nadograđujte operativni sistem još uvek. Kako biste bili sigurni da će vaš Vaio laptop raditi sa Windows 10 operativnim sistemom, preporučujemo da pričekate sa nadogradnjom dok svi upravljački programi ne budu spremni - stoji na internet stranici Sony-jeve korisničke podrške.

Foto: Tanjug/AP/Microsoft Foto: Tanjug/AP/Microsoft

Kompanija je ujedno objavila i da će vlasnici Vaio računara koji su dolazili sa Windows 8 OS-om nadogradnju dobiti tokom oktobra, dok će oni sa Windows 8.1 sistemom novu verziju dobiti tokom novembra ove godine. Za vlasnike računara sa verzijom Windows 7, nadogradnja će biti dostupna tokom avgusta.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: tportal.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbin

    25. avgust 2015 | 11:29

    Windows 7 ubedljivo najbolji

  • JA

    19. avgust 2015 | 02:25

    Koje gluposti za softver. Vecina programa koji su radili u 8.1 rade i ovde. A mali deo programa koji jos uvek nemaju podrsku, dobice jedo kraja meseca. Ali svi oni bitni i poznati programi koju vecina koristi, rade bez problema.

  • Aca

    19. avgust 2015 | 01:12

    Lepo rekli ljudi...Nista slagali nisu...Posle XP-a, jedina prava zamena je Windows 7, a tako ce ostati izgleda jos duze vreme. Instalirao sam je, i samo cekam slobodno vreme kada cu da vratim sedmicu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA