OVAKO ĆE IZGLEDATI NOVI IPHONE: Pogledajte prve fotografije novog Apple-ovog telefona (FOTO)

Fotografije su objavljene na kineskoj društvenoj mreži Weibo, a one pokazuju da iPhone 7 neće imati potpuno novi dizajn kao što se to očekivalo

  • 6
Foto: weibo.com Foto: weibo.com

Na kineskoj društvenoj mreži Weibo pojavile su se fotografije koje navodno prikazuju predstojeći iPhone 7 koji će Apple predstaviti ove jeseni.

iPhone 7 Plus će se zbog OVE OPCIJE razlikovati od svih drugih modela!

Fotografije pokazuju metalno kućište koje će biti sličnih, ako ne i istih, dimenzija kao aktuelni modeli 6S i 6S Plus. Glasine koje su se pojavljivale u prethodnom periodu govore da iPhone 7 neće imati radikalni novi dizajn, već da Apple to čuva za narednu godinu.

Jedine ključne razlike u dizajnu su linije od antena koje su uklonjene sa pozadine i nalaze se na gornjim i donjim ivicama, kao i dodatna rupa između kamere i dual-LED blica.

Kada je u pitanju kamera, izgleda da će Apple zadržati kameru koja nije u ravni sa kućištem, već je malo izbočena.

Foto: weibo.com Foto: weibo.com

Očekuje se da će iPhone 7 imati bolju kameru, brži Touch ID senzor i procesor, više RAM memorije kao i novi iOS 10, a spekuliše se da će biti vodootoporan i da neće imati 3,5mm ulaz za slušalice, već će postojati samo "lightning" port.

Veći model od 5,5 inča mogao bi da ima dve zadnje kamere poput Huawei P9 i LG G5 modela.

Apple će iPhone 7 predstaviti u septembru ove godine, a div iz Kupertina sada mora da napravi uređaj koji će oduševiti sve, s obzirom na to da je po prvi put doživeo pad prodaje i prihoda u poslednjih 13 godina.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: mashable.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Šmi

    17. maj 2016 | 14:29

    Kako je ružan!

  • vlada

    17. maj 2016 | 17:13

    Prodavanje magle za velike pare

  • Илийa

    18. maj 2016 | 07:43

    Sad kad su stigli do kraja tehničkih mogućnosti uredjaja ubacuju gluposti kojim mame naivčine. Tipa linija gore linija dole. Dve kamere, 16 rupa, izbaci ovo pa sledeće godine u "novi" model vrati to kao senzacionalnu novost...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA