Evo kako da ponesete na HILJADE KNJIGA na more (FOTO) (VIDEO)

U nastavku pogledajte koje su aplikacije najbolje za čitanje elektronskih knjiga na pametnom telefonu ili tabletu

  • 2

Ukoliko obožavate da čitate knjige na plaži, a pre nego što ove godine krenete na more, predlažemo vam da instalirate neke od aplikacija koje ćemo vam predstaviti i koje će omogućiti čitanje omiljenog štiva sa tableta ili pametnog telefona.

NIJE FACEBOOK, INSTAGRAM, VIBER NI WHATSAPP: Ovo je NAJPOPULARNIJA aplikacija NA SVETU!

Aldiko

Aldiko je već dugo prisutan i odličan je izbor za one koji traže nešto solidno što radi. Besplatna verzija podržava EPUB, PDF formate kao i Adobe DRM šifrovane e-knjige.

Ima pristojan interfejs koji je jednostavan za korišćenje i neke odlične opcije organizovanje, kao i globalno pretraživanje teksta u knjizi. Moguće je izabrati veličinu, vrstu i boju fonta, a dobra je i za noćno čitanje. Aldiko koristi više od 28 miliona ljudi iz čak 200 zemalja.

(Android, iOS)

Bookari

Bookari se pre zvao Mantano i jedna je od aplikacija za čitanje koja se najčešće preporučuje. Možete sinhronizovati svoje police s knjigama na različitim uređajima i kupiti knjige iz velikog broja različitih prodavnica i tako povećati svoju kolekciju. Svaka vrsta formata ima posebnosti za lakše čitanje. Dobra aplikacija za korištenje, pogotovo ako uzimate knjige iz puno različitih online knjižara.

(Android, iOS)

FBReader

Favorite Book Reader jedan je od najpopularnijih čitača jer je potpuno besplatan. Podržava mnogo formata i jedan je od retkih koji podržava Amazon Kindle. Ima i ugrađen pretraživač za pronalaženje e-knjiga, što je korisno, uz brojne mogućnosti prilagođavanja vašim željama. Pristojna opcija, pogotovo uz praktično nepostojeću cenu.

(Android)

Wattpad

Možete birati između više od 20 miliona priča, a možete i komunicirati s drugim čitateljima, ali i sa piscima. Uključuje drugačiju i jedinstvenu biblioteku, nudeći književne klasike kao što je "Moby Dick", ali i popularnu "fanfiction", odnosno fantastiku koju je napisao obožavatelj. U svakom slučaju, zanimljivo štivo.

(Android, iOS)

Audiobooks From Audible

Za one koji vole dobro štivo, a nemaju baš vremena da ga uzmu u ruke i čitaju (ili ne žele jer su na odmoru i u rukama su im hladna pića), Audiobooks je izvrsno rešenje. Samo slušajući možete uživati u priči... Ipak ste na odmoru...

(Android, iOS)

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tamara

    19. jul 2016 | 19:40

    Moon reader je daleko najbolji, ali za pravi uzitak treba kupiti neki od e-ink reader-a

  • bl@

    21. jul 2016 | 09:09

    A tu su jos i ub reader, alreader, cool reader... Svaki dobar na svoj nacin, besplatni i pouzdani. Preporuka....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA