SMARTFON SA 8 GB RAM MEMORIJE: HTC sprema čudo od telefona za sledeću godinu

U novembru su se pojavile glasine da će HTC 11 imati veći ekran od 5,5 inča, a sada stižu i nove informacije o predstojećoj perjanici ove kompanije

  • 6

Iz daleke Kine stižu nove glasine o HTC 11 pametnom telefonu čije specifikacije, ukoliko se ispostave kao tačne, deluju prilično napredno. Naime, očekuje se da će nova HTC-ova perjanica dolaziti sa 8 GB RAM i 256 GB memorije za čuvanje podataka.

REVOLUCIONARNI SMARTFON: HTC slučajno objavio snimak telefona koji nema NIJEDNO DUGME!

U novembru su se pojavile glasine da će HTC 11 imati veći ekran od 5,5 inča, ali istu rezoluciju od 2.560 x 1.440 piksela. Tada je najavljena i nadogradnja selfi kamere na 8 MP.

HTC namerava da HTC 11 opremi sa Snapdragon 835 procesorom i baterijom kapaciteta 3.700 mAh koja će zahvaljujući novom SoC-u imati i podršku za brzo punjenje baterija putem Quick Charge 4.0 tehnologije.

Iako živimo u doba gde pojedini telefoni imaju više RAM-a od većine prenosnih i desktop računara, podatak da će HTC 11 imati 8 GB RAM-a je najviše sumnjiv, jer za sada zapravo i nema previše potrebe za tolikom količinom memorije na telefonima s Android OS-om.

Međutim, kako u poslednje vreme VR postaje sve popularniji, možda se ove informacije odnose na neki posebni model koji će na tržište biti plasiran pod VR ili Deluxe Edition oznakom, dok će klasična jedanaestica biti umerenijih specifikacija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mlj1228

    12. decembar 2016 | 15:52

    Sta je 8G memorije danas za savreme smartfone, nista, osim ako je "RAM" memorija. Inace je za sada HUAWEI (mate 9) mozda i najbolji smartfon sa nemogucih 226 MB .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA