Bliži se novogodišnja kupovina: Ovo su idealni pokloni za vaše najbliže

Praznična kupovina nekada može mnogo da košta, ali ako imate iskristalisane ideje, možete da prođete i jeftino i sa stilom, a sigurni smo da ćete poklonima koje smo izdvojili za vas oduševiti svoje najbliže

  • 0

Božić i novogodišnji praznici ne mogu da prođu bez poklona kojima pokazujete svoju ljubav prema najbližima, ali se svake godine iznova susrećete s istim problemom – šta kupiti? Ako niste sigurni u to šta bi trebalo da poklonite najboljoj prijateljici, partneru, roditeljima, bratu ili sestri, možda vam naši predlozi daju ideje i inspirišu vas za narednu kupovinu.

Pogledajte čime ćete izmamiti osmeh kod onih koji vam najviše znače.

Bežične slušalice za poslovnog prijatelja ili brata

Ako se vaši prijatelji bave programiranjem, novinarstvom, web i grafičkim dizajnom, rade u banci ili na bilo kom radnom mestu koje zahteva dugo sedenje za računarom i gledanje u monitor, onda će im ovaj poklon olakšati posao. Uz muziku sve ide kao po loju.

Ali ovo nije poklon samo za njih, već i za one koji dosta vremena provode uz računar (čitajte, vaš mlađi brat).

Bežične slušalice su mnogo bolja opcija od onih koje dobijamo pri kupovini telefona, jer pored toga što izgledaju privlačno i savršeno prenose zvuk, one su toliko udobne da vaši prijatelji neće hteti da ih skinu.

Njihova cena je možda malo veća nego što ste se nadali, ali pravo prijateljstvo nema cenu, zar ne?

Čarape sa zanimljivim dezenom za sestru

Da li ste već videli devojke u Beogradu koje mame uzdahe zanimljivim dezenima na takozvanim tetoviranim čarapama? Ovaj trend je sve aktuelniji kod nas.

Iscrtano cveće, životinje, tufnice i šare kakve niste mogli ni da zamislite sigurno će ulepšati odevnu kombinaciju vaše sestre i učiniti je primećenom svuda. Ona će biti oduševljena, a vi nećete potrošiti mnogo novca (jer za ovaj poklon treba da izdvojite maksimalno 1.000 dinara).

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

S parfemom nikada ne možete da pogrešite

Ako želite da iznenadite svog partnera, ali ne znate šta da mu poklonite za Novu godinu, parfem je poklon koji će ga sigurno oduševiti (iako mnogi smatraju da je ovaj poklon postao kliše).

Uđite u najbližu parfimeriju, pomirišite probne uzorke mirisa i odaberite mirisnu notu koja vam budi najlepše emocije i koja prija vašem nosu. Sigurni smo da nećete pogrešiti.

Antistres bojanka za zabrinute roditelje

Bilo da ste tinejdžer ili ste odrasli i imate svoju porodicu, vaši rodiltelji vas verovatno stalno zivkaju, zabrinuto pitaju gde ste, šta radite, kada ćete kući i bez prestanka vas savetuju o svemu i svačemu.

Foto-ilustracija: Profimedia/Wavebreak Foto-ilustracija: Profimedia/Wavebreak

Kupite svojim roditeljima antistres bojanku i flomastere. Onda kada odluče da vas treći put u roku od 10 sati pozovu i pitaju da li ste jeli, možda je bolje da uz jednu stranu bojanke svoju brigu pretoče u umetnost. I njima i vama će biti mnogo lakše.

Praznična kupovina nekada može mnogo da košta, ali ako imate iskristalisane ideje, možete da prođete i jeftino i sa stilom, a sigurni smo da ćete poklonima koje smo izdvojili za vas oduševiti svoje najbliže, a možda im i izmamiti poneku suzu radosnicu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA