GIGATRON NAGRAĐUJE: Kupcima desktop računara besplatan monitor

Samo u prodavnici na Banovom brdu, uz desktop računar, tačan odgovor na kviz pitanje i izvučeni kupon očekuje vas i Full HD LCD monitor

  • 1

U narednih 10 dana svi kupci Gigatron desktop računara imaće neverovatnu priliku da potpuno besplatno dobiju Benq Full HD LCD monitor, i to ekskluzivno u Gigatron prodavnici na Banovom brdu!

Tokom narednih 10 dana, počev od 24. jula, Gigatron uz učešće u nagradnom kvizu u prodavnici u Kirovljevoj 17 (Banovo brdo) poklanja 10 BENQ TFT 21.5" G2250 Full HD monitora kupcima Gigatron desktop računara.

Ukoliko želite da učestvujete u kvizu, nakon kupovine Gigatron računara potrebno je da popunite kupon i na taj način steknete pravo za učestvovanje u nagradnom kvizu.

Ako vaš kupon bude izvučen, zaposleni u Gigatronu će vas kao potencijalnog dobitnika pozvati telefonom i postaviti vam kviz pitanje. Kada tačno odgovorite na postavljeno pitanje, odmah dobijate pomenuti monitor.

Javnom izvlačenju možete prisustvovati svakoga dana (izuzev nedelje) od 25. jula pa do 5. avgusta u radnji u Kirovljevoj broj 17 u 12h.

Pored ove akcije, ovog vikenda Gigatron daje i 10 odsto popusta na potrošni materijal (tonere i kertridže) i pet odsto popusta na sve štampače. Takođe, očekuje vas i sniženje cena za pet odsto na sve Nokia Lumia telefone.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA