FACEBOOK POBRKAO LONČIĆE: Aktivirao "Safety Check" opciju zbog eksplozije u Pakistanu, ali je napravio jednu VELIKU GREŠKU (FOTO)

Teroristički napad u Lahoru potresao je svet, a Facebook je tim povodom ponovo aktivirao "Safety Check" opciju. Međutim, ovoga puta došlo je do greške koja je zbunila ljude širom sveta

  • 0

Facebook je nakon terorističkog napada u Pakistanu uključio opciju "Safety Check" koja ljudima u ugroženom području omogućava da se čekiraju i pokažu prijateljima da su dobro, ali je ovoga puta društvena mreža napravila grešku i ovu opciju ponudila korisnicima širom sveta.

Sada ćete znati ako neko koristi vaše IME i PROFILNU fotku na Facebooku!

Mnogi korisnici Facebooka koji žive van Pakistana dobili su notifikaciju od Facebooka koja ih je pitala da li su dobro i da li su bili blizu eksplozije u Lahoru.

Nije poznato zbog čega je došlo do ove greške, a Facebook nije dao nikakvo objašnjenje.

- Aktivirali smo "Safety Check" blizu mesta eksplozije u Lahoru. Izvinjavamo se svima koji su greškom dobili ovu notifikaciju, a ne nalaze se u Pakistanu. Trenutno radimo na rešavanju problema - stoji u Facebookovoj izjavi.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: pcmag.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA