ŠEIK VAM NA FACEBOOKU POKLANJA MILION DOLARA: Internet gori, da li je u pitanju najveća prevara ikad? (FOTO)

Princ Hamdan Bin Muhamed Bin Rašid Al Maktoum navodno poklanja milion dolara 20 nasumično odabranim osobama koje budu učestvovale u njegovom takmičenju na Facebooku

  • 2

Na Facebook stranici "Sheikh Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum"iza koje navodno stoji istoimeni vrhovni princ Dubaija, pojavio se post koji poziva sve ljude da lajkuju stranicu i podele objavu kako bi učestvovali u izvlačenju nagrade od milion dolara.

Facebook će vam OBRISATI SVE FOTOGRAFIJE ako ne uradite ovo!

Princ Hamdan Bin Muhamed Bin Rašid Al Maktoum navodno poklanja milion dolara 20 nasumično odabranim osobama koje budu učestvovale u njegovom takmičenju.

Sve što je potrebno da se uradi kako bi se učestvovalo u izvlačenju jeste da se lajkuje ta Facebook stranica i post, kao i da korisnik isti taj post podeli na svom zidu.

Međutim, cela priča deluje prilično sumnjivo, a uprkos tome, brojni ljudi iz Srbije su već počeli da šeruju ovaj post na svojim profilima.

Komentari korisnika na ovu vest su podeljeni. Neki čestitaju šeiku na ovoj odluci, dok drugi smatraju da je u pitanju klasična prevara.

S obzirom na to da je u pitanju ličnost koja zaista postoji i koja je poznata, a pomenuta Facebook stranica nije verifikovana, vrlo je verovatno da je u pitanju neslana šala koja za cilj ima prikupljanje velikog broja lajkova.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • stvarno?

    13. jun 2016 | 22:59

    I ja placam 100 € za naj lepshu kesu krompira od 1 kg. Do sad sam skupio 35 tona. Chista zarada 15000€

  • Marko

    14. jun 2016 | 08:31

    Ja dajem 5000 evra za onog ko skupi kilogram buva...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA