≫ 

Facebook uvodi novo dugme: Ovo ste jedva čekali, evo za šta ćete ga koristiti

- Ovo je mali test u kojem smo omogućili ljudima da kroz poruke dele emotikone koji najbolje predstavljaju njihova osećanja - ističu iz Facebooka

  • 0

Facebook trenutno testira opciju "dislike" (ne sviđa mi se), ali ne na postovima i komentarima, već u Messenger aplikaciji za dopisivanje.

Velika prevara se širi Fejsbukom: Ako vidite ove fotografije, nikako nemojte da ih lajkujete!

Opcija bi omogućila korisniku da u porukama iskoristi niz reakcija, među kojima bi uskoro mogao da bude i palac nadole, odnosno „ne sviđa mi se“ (dislike), prenosi TechCrunch.

Društvena mreža Facebook potvrdila je da se trenutno kod nekih korisnika vrše testiranje očekivane opcije i da će, ako rezultati budu pozitivni, svim korisnicima biti dostupna.

- Uvek se trudimo da testiramo načine koji bi Messenger učinili zanimljivijim. Ovo je mali test u kojem smo omogućili ljudima da kroz poruke dele emotikone koji najbolje predstavljaju njihova osećanja - ističu iz Facebooka.

"Dislike" reakcija je dugo  tražena na popularnoj društvenoj mreži, ali iz Facebooka su dosad odbijali da je uvedu jer su smatrali da bi dovela do previše negativnosti.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA