Destiny 2 je dobio besplatnu probnu verziju: Sada možete da isprobate najpopularniju pucačinu pre nego što je kupite (VIDEO)

Igrači besplatne verzije nemaju vremensko ograničenje, ali će im napredovanje biti ograničeno do sedmog nivoa, a za dalje napredovanje moraće da kupe punu igru

  • 0

Destiny 2 je već najprodavanija igrica u ovoj godini, a ukoliko još uvek niste imali priliku da zaigrate jedan od najvećih ovogodišnjih hitova, sada to možete da učinite potpuno besplatno.

Ovo je najprodavanija igrica 2017. godine, a izašla je pre samo mesec dana!

Trial verzija omogućava vam da igrate početak "singleplayer" kampanje smeštene na razorenoj Zemlji i na Saturnovom mesecu, Titanu. Kampanja je dostupna za solo igranje ili s prijateljima.

Osim "singleplayera", igrači mogu da uskoči i u "multiplayer", uključujući kooperativne Strike misije i kompetitivni Crucible i okušati svoje umeće u borbi s drugim igračima. U probnoj verziji omogućen je pun pristup "Quickplay playlisti", a osim ovoga, igrači se mogu priključiti i klanovima.

Igrači besplatne verzije nemaju vremensko ograničenje, ali će im napredovanje biti ograničeno do sedmog nivoa, a za dalje napredovanje moraće da kupe punu igru.

Gejmeri su nedavno otkrili da postoji skriveni sistem koji umanjuje količinu dobijenog iskustva i na taj način igrače tera da se okrenu mikrotransakcijama, što je potvrdio i developer Bungie te ga automatski isključio.

Destiny 2 probna verzija dostupna je od 28. novembra za PS4, Xbox One i PC , gde je preuzimate preko Blizzardove Battle.net platforme na kojoj se trenutno prodaje po ceni od 39 evra.

Pogledajte video:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA