Ovo je najprodavanija PC igrica svih vremena (FOTO) (VIDEO)

Developer Bluehole je postao PUBG Corp, a igra je kompaniji donela zaradu od preko 500 miliona dolara

  • 3

Video-igrica Playerunknown's Battlegrounds promenila je svet gejminga za manje od 12 meseci, a sada je PUBG postao i najprodavanija igra svih vremena za PC.

Developer Bluehole je postao PUBG Corp, a igra je kompaniji donela zaradu od preko 500 miliona dolara i omogućila ekskluzivni ugovor sa Microsoftom za PUBG na Xbox One konzoli.

Nalazite se na pustom ostrvu i imate samo jedan cilj - DA PREŽIVITE: Ova igrica preti da ugrozi Counter-Strike, LoL i Dotu!

Međutim, kada je PC platforma u pitanju, PUBG je do sada prodat u preko 27,8 miliona kopija, prema statistici SteamSpy-a, uz grešku margine od oko 160.000 primeraka.

Foto: Telegraf.rs

Ono po čemu je ova igrica specifična i zbog čega nas je kupila posle par minuta igranja je potpuno drugačiji gejmplej.

Priča je sledeća. 100 igrača biva izbačeno iz aviona na pusto ostrvo bez ikakve opreme, a nakon sletanja sa padobranom cilj je što brže doći do nekog oružja, municije, opreme, lekova i ostati jedini preživeli.

Printskrin: playbattlegrounds.com

Nakon što smo uspeli da svom junaku sakupimo malo opreme, krenuli smo u obračun sa ostatkom igrača. Borba je ista kao i u ostalim pucačinama,  s tim što je potrebno razviti dobru taktitku kako bi imali šanse za pobedu.

Pokušati da ostanete jedini preživeli na ostrvu na kojem se pored vas nalazi još 99 drugih ljudi pokazalo se kao dobra ideja.

Pogledajte video:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA