Blitz film i Telegraf vas nagrađuju ovim vrednim gejmerskim rancem (FOTO)

Poklon dobija osoba sa najkreativnijim opisom filma. Detalje nagradne igre pogledajte na kraju teksta

  • 0
Foto: Promo

Danas u bioskope dolazi novi film Stivena Spilberga "READY PLAYER ONE". Vrhunsko SF ostvarenje koje vas vodi van granica realnosti.

Gejmer Vejd Vots glavni je junak priče koji se oseća živim jedino kada odlazi u virtuelni svet u kom sam stvara granice. A sve zahvaljujući internetu, svojoj intuiciji i mašti.

Prava akcija počinje kad ekscentrični milijarder i tvorac OASIS-a Džejms Holidej na samrti objavi da je postavio skriveni predmet u njegov virtuelni svet, a igrač koji ga pronađe će osvojiti njegovo bogatstvo i potpunu kontrolu nad OASIS-om.

Konkurencija je jaka, no Vejd uspeva da otkrije ključ rešavanja prve zagonetke. Iznenada se nađe okružen neprijateljima koji će preduzeti sve kako bi mu oduzeli nagradu. Vejd i njegova ekipa kreću u borbu za ono jedino što im je ostalo – OASIS.

Foto: Promo

Povodom ove svečane premijere BLITZ FILM i TELEGRAF vas nagrađuju luksuznim, modernim i pre svega unikatnim gejmerskim rancem koji će samo odabrani moći da poseduju. Pobednici u OASIS-u i pobednici našeg nagradnog konkursa.

Potrebno je da Blitz Filmu do ponedeljka 02.04 pošaljete fotografiju bioskopske karte za film READY PLAYER ONE iz bilo kog bioskopa u Srbiji, napišete jednu rečenicu (ili više) zbog čega vam se svideo film i možda baš vi osvojite ovaj ranac. Poklon dobija osoba sa najkreativnijim opisom.

Slike karata i tekst šaljete u inbox Facebook stranice Blitz Filma. Konkurs je otvoren od danas 29.03 do ponedeljka 02.04.

Tehnički uređaji sa slike nisu deo poklona i služe samo kao ilustarcija.

SREĆNO!

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA