Red Dead Online je dostupan! Ali budite spremni na određene probleme

Red Dead Online postao je dostupan sa najnovijim apdejtom igre, doduše, u ovom momentu samo za vlasnike RDR2 Ultimate izdanja. Ali, kao i uvek kada su u pitanju masivni dodaci na postojeću, samu po sebi ogromnu igru, do određenih problema svakako je moralo doći. Ako ste jedan od srećnih gejmera koji su uspeli da pokrenu Red Dead Online, ili još uvek čekate na pristup, u daljem tekstu možete saznati šta sve možete u igri da očekujete.

  • 0

Red Dead Redemption 2 online beta će biti dostupna od 27. Novembra na PS4 i Xbox One konzolama, i kako su Rockstar Games objavili na svom web sajtu, planiraju da postepeno omoguće pristup igrici u narednim danima, počevši od vlasnika Red Dead Redemption 2 Ultimate izdanja od 27.og, do punog pristupa javnosti 30. Novembra. Ovakav postepen pristup igri, po rečima developera, "Pomoći će pri tranziciju u beta verziju online igre, i pri tome smanjiti mogućnost ozbiljnijih problema".

Po rečima Rockstar Games developera, Red Dead Online "Inkorporira klasično multiplejer iskustvo originalnog Red Dead Redemption sa najboljim od svega što smo u međuvremenu naučili o stvaranju ozbiljnog, iskrenog multiplejer iskustva". Rezultat svega je, naglašavaju "Nešto potpuno novo i zabavno, iskustvo koje vremenom će samo rasti i evoluirati. Koristeći gejmplej Red Dead Redemption 2 kao svoju fondaciju, Red Dead Online transformiše ogromne i detaljima ispunjene pejsaže, gradove i stanovnike igre u sasvim novi, živi onlajn svet spreman da dočeka brojne gejmere".

Printskrin:YouTube/Red Dead 2

Red Dead Online će igračima omogućiti da kreiraju likove koji će u potpunosti odgovarati njihovom specifičnom načinu igre. Odatle, igrač će imati izbor da se zaputi sam u masivni onlajn svet, ili da u potpunosti iskusi mogućnosti multiplejer igre u grupi sa još do sedam drugih gejmera.

A odatle, mogućnosti su brojne. Od jednostavnog "blejanja" oko vatre u vašem kampu, lova i pecanja, do potrage za avanturama u gradićima ispunjenim životom, ili planiranjem i egzekucijom sledeće velike pljačke. Vredan plen se nalazi svuda u masivnom onlajn svetu i samo čeka na vas da ga se dočepate, a takođe su tu i brojni poznati likovi iz igre spremni da vas pošalju na sledeću uzbudljivu misiju. Za one koji nisu ljubitelji progresije igre kroz misije, postoji izbor spontanih okršaja sa drugim igračima, i čak okršaja celih bandi u brojnim izazovima širom otvorenog sveta. I pored svega toga, još mnoga iskustva samo čekaju na vas da ih otkrijete u uzbudljivom online svetu.

Lansiranje Beta verzije Red Dead Online opisano je kao "Prvi korak u dinamičnom svetu koji će vremenom neprekidno rasti". Rockstar Games takođe naglašavaju će se tokom Beta perioda koncentrisati na "Neizbežne probleme pri pokretanju svakog onlajn iskustva ove veličine" i da nameravaju u potpunosti da sarađuju sa RDR2 gejmerskom zajednicom kako bi zajedničkim snagama "Izgradili budućnost kompletnog Red Dead Online iskustva".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA