Apex Legends - sve što morate da znate o igri koja bi mogla da pregazi Fortnite

U battle royale areni pojavio se još jedan takmičar

  • 4

Apex Legends, najnovija igra studija Respawn Entertainment i tvorca Titanfalla, razlikuje se od konkurencije kao što su PUBG i Fortnite jer je fokusirana na timksku igru i nudi mnoštvo šarenolikih likova od kojih svi imaju jedinstvene sposobnosti.

Bilo da ste battle royal veteran koji traži nešto novo, ili jednostavno želite da vidite oko čega se tačno digao hajp, dajemo vam sve što morate da znate o novoj igrici.

Šta je Apex Legends?

Foto: ea.com/Promo

U pitanju je besplatna igra, tačnije, pucačina u prvom licu iza koje stoje Respawn i Electronic Arts u kojoj se timovi takmiće da budu najbolji. Već sada možete da je skinete na PC, PS4 ili Xbox One.

Po čemu se Apex Legends razlikuje od konkurencije?

I dalje ćete biti izbačeni na ostrvo i istraživati svaki njegov deo u potrazi za opremom, ali se Apex Legends izdvaja po nekoliko stvari.

Igra je potpuno bazirana na timovima i ne postoji solo mod. Svaki meč sastoji se od 20 timova sa po 3 člana koji se bore za opastanak, a sama igra nudi tonu alata za komunikaciju. pa čak i kada nemate mikrofon pri ruci.

Igra je jedinstvena i po tome što nudi osam specifičnih Legendi za likove, i svaka od njih ima jedinstvene sposobnosti i posebne poteze.

I na samom kraju, ova igra je jedinstvena po tome što likovi mogu da se responuju. Kada neko umre, iza njega ostaje takozvani rispon signalna kutija koju drugi član tima može da pokupi i odnese na mesto za ponovno vraćanjeu život.

Da li Apex Legeneds ima sezone i battle passove?

Foto: ea.com/Promo

Da, baš kao i Fortnite, Apex legends će imati jedistvene sezone, kao i battle pasove koji mogu da se kupe kako bi otključali oko 100 kozmetičkih nagrada baziranih na vašim rezultatima.

EA tvrdi da prva sezona počinje u martu, a još nije poznato šta će battle passovima moći da se kupi i koliko će koštati.

Svaka sezona će trajati 3 meseca.

Kakve sve mikrotransakcije i valute u igri postoje?

Iako je u pitanju besplatna igrica, Apex Legends u sebi sadrži nekoliko valuta koje možete da zaradite, ali i opciju da trošite pravi novac.

Međutim, važno je napomenuti da su sve stvari koje se u igri kupuju saom kozmetičke prirode, tako da ne postoji način da sebi obezbedite dodatnu prednost tako što ćete trošiti pravi novac.

Da li bi trebali da je probate?

Ako tražite timski battle royale sa naglaskom na timski, kao i igricu koja se razlikuje od konkurencije kao što su Fortnite i PUBG, onda bi definitivno trebalo da probate ovu igricu.

Ako ipak više volite da igrate kao usamljeni vuk, onda ovo nije savršen izbor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • neki

    6. februar 2019 | 15:19

    biko kako bilo svi se vrate na csgo

  • Kornjacin Vrač

    6. februar 2019 | 13:10

    Losa kopoja Fortnite-a!

  • Deki

    9. februar 2019 | 15:43

    G3220, AMD 6770 6gb rama. Na 1080p sve na low ili off, imam fps 11. Ispod novijeg i5 i dobre grafičke nemojte je ni instalirati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA