Warhammer 40.000 postaje serija, a sve će se vrteti oko omiljenog lika fanova iz knjiga

Kultna franšiza će napokon biti ekranizovana

  • 0

Mračna budućnost 41. milenijuma biće prebačena na televiziju po prvi put - a Games Workshop je angažovao kreatora iza Amazonove Man in the High Castle adaptacije, Frenka Spotnica, kao čoveka koji će to uraditi.

Sponicova Big Light Productions kompanija će se nalaziti na čelu akcione televizijske serije koja će biti bazirana na liku Greogra Ajzenhorna.

Ajzenhorn nije jedan od ogromnih svemirskih marinaca koji brane čovečanstvo od svih užasa 41. milenijuma u kom je smešten Warhammer 40.000.

Total War Warhammer Printskrin: Youtube/Total War

On je inkvizitor -deo Ordo Xenosa, slobodan agent koji luta svetovima i lovi demone i druge vanzemaljske uticajekoji prete čovečanstvu i imperiji.

Stvoren 2001. godine od strane Dena Abneta za seriju Warhammer 40K romana, Ajzenhorn je postao jedan od najomiljenijih likova u gotovo beskrajnom Warhammer svetu.

Doduše, verovatno možemo da očekujemo manje ogromnih svemirskih katedrala brodova i masovnog uništenja u stvaranju ove serije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA