PES je upravo oteo vrhunski fudbalski tim od EA Sportsa - i zato neće postojati u FIFI

Ovo bi mogao da bude veliki problem za EA Sports

  • 4

Nakon prvog trejlera i promene imena iz Pro Evolution Soccer u eFootball PES 2020, poznata fudbalska franšiza lansirala je ekskluzivno partnerstvo sa fudbalskim klubom Juventus.

Dogovor, koji je najavio devloper popularne igre Konami, znači da će predstojeća igra biti jedina u kojoj ćete moći da vidite ime čuveno ime italijanskog kluba, grb i stadion.

Još nije jasno šta ovo znači za FIFA 20, najvećeg rivala iza kog stoji EA Sports, nakon što je FIFA 19 sa svojih korica sklonila Kristijana Ronalda.

Juventus, Ajaks Foto: Tanjug/AP

Klupski Alijanc stadion će najverovatnije biti zamenjen generičkim stadionom, a sam tim će se zvati Piemonte Calcio u FIFA 20.

Pored ove najave, Konami je najavio i da će 17 Juventusovih igrača - uključujući Kristijana Ronalda - dobiti fizičku sličnost sa pravim fudbalerima po prvi put.

PES 2020 stiže na PS4, Xbox One i PC uređaje 10. septembra, dok FIFA 20 na iste platforme stiže nešto više od dve nedelje kasnije, 27. septembra.

(telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA