Neverovatna reklama u poljskoj vremenskoj prognozi za igru godine

"Nažalost, sutra očekujemo potpuni kolaps. Padavine sa severoistoka će dovesti do problema u transportu leševa, dovešće i do starenja kože i automobila, čak i odeće!"

  • 0

Ogranak Playstationa za Poljsku fanovima kompjuterskih igara pripremio je prilično zanimljivu promociju igre Death Stranding.

Najpopularniji poljski voditelj vremenske prognoze Tomaš Zubilevič, u posebno napravljenom videu, predstavio je gledaocima vremensku prognozu za svet koji je kreirao japanski dizajner video igara Hideo Kodžima.

Zubilevič prognozu počinje pričom o "divnom sunčanom vremenu na prelepim planinama", da bi potom nastavio:

"Nažalost, sutra očekujemo potpuni kolaps. Padavine sa severoistoka će dovesti do problema u transportu leševa, dovešće i do starenja kože i automobila, čak i odeće!"

Radnja igra Death Stranding, objavljene je 8. novembra, dešava se u svetu koji je misteriozno transformisan posle serije atomskih eksplozija, što je rezultiralo nestankom velikog dela ljudske rase. Oni koji su uspeli da prežive, kriju se u podzemnim skloništima raštrkanim širom Amerike.

Poslednja nada čovečanstva je Sem Porter Bridžis, neustrašivi kurir koji obavlja važne isporuke između skloništa, ali radi i na stvaranju mreže kojom će ponovo ujediniti desetkovanu Ameriku.

Video: GTA u pravom životu: Haos na ulici, još samo da su zapucali

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA