"Čarapo-patike" za gejmere: Ovako izgeda Pumin "dres" za e-sport

Dizajnirane su tako da u potpunosti budu prilagođene potrebama igrača, pa se gejmerima nude u tri varijante: kao istraživačka, napadačka, i kao verzija za odbranu

  • 2

Poznati proizvođač sportske opreme Puma proizveo je prvu profesionalnu obuću za gejemere. Puma Active Gaming Footwear predstavlja nešto između čarapa i patika.

Poznati sportski brend navodi da je u pitnaju aktivna obuću za gejmere, koja omogućava postizanje visokih performansi u igranju video-igara.

U Pumi ističu da je ova obuća veoma udobna i prilagođena nošenju u zatvorenim prostorijama i halama, kao i da će u njoj profesionalni e-sportisti moći da daju najbolje od sebe u virtualnim borbama, iako je potpuno jasno da njihovi uspesi neće zavisiti od odabira obuće.

Ove "čarapo-patike" dizajnirane su tako da u potpunosti budu prilagođene potrebama igrača, pa se gejmerima nude u tri varijante: kao istraživačka, napadačka, i kao verzija za odbranu.

Puma Active Gaming Footwear "dres" za e-sport se prodaje po ceni od oko 80 funti, odnosno nešto manje od 95 evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rd

    20. decembar 2019 | 18:51

    Ovo ce kod nas da nose sabani na svadbe i kad izlaze

  • UE

    22. decembar 2019 | 19:15

    Glume sportiste pa hoce svoju verziju kopački. Većina njih bila nesposobna za sport pa izmislili svoj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA