Stiže za mesec dana: Da li je ovo novi PlayStation 5?

Konzola bi treblo da bude kompatibilna sa svim prethodnim generacijama, odnosno na njoj bi trebalo da bude moguće igrati igre sa sve četiri prethodne konzole

  • 2

Kompanija Sony je potvrdila da novi PlayStation 5 stiže ove godine, iako tačan datum nije preciziran. A najnovije fotografije te gejming konzole upravo su osvanule na internet forumu 4chan.

Osim toga, na internetu se pojavila i informacije da će PS5 biti pušten u prodaju za manje od četiri nedelje.

Na fotografiji početnog ekrana uočljivo je da konzola ima 1TB prostora skladištenje podataka, što će najverovatnije biti stadard. To je duplo više interne memorije nego što je ima aktuelni PS4.

PlayStation 5, početni ekran Printscreen: 4Chan

Prošle nedelje, jedan anonimni korisnik 4chan foruma je objavio detaljan post sa podacima o konzoli, u kome je naveo da će PS5 biti predstavljen već 5. februara i da će imati cenu od 449 evra.

Na osnovu nepotvrđenih informacija nastali su i novi renderi, koji PS5 prikazuju dosta drugačije od prethodnih najava.

Konzola bi treblo da bude kompatibilna sa svim prethodnim generacijama, odnosno na njoj bi trebalo da bude moguće igrati igre sa sve četiri prethodne konzole.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dak

    27. januar 2020 | 14:54

    Jedva čekam

  • Doove

    3. februar 2020 | 00:46

    Ima i ps4 konzola sa 1tb memorije... napisali ste da ce soni5 imati duplo vise memorije odnosno 1tb... ps4 ima 2 vrste. Jedna od 500gb a druga sa 1000gb odnosno 1tb.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA