April u znaku UbiSofta: Poznati izdavač besplatno deli svoje hitove za bolji provod u karantinu

Bez obzira na to što je u pitanju sedam godina star naslov, u pitanju je zarazna, brza i duhovita igra

  • 0

Poznati francuski izdavač igara UbiSoft pridružio se kampanji #PlayApartTogether, nastaloj na inicijativu Svetske zdravstvene organizacije sa ciljem da natera ljude da ne izlaze iz kuće tokom pandemije korona virusa.

A da bi tu poruku na najbolji mogući način poslao gejmerima, UbiSoft je upravo pokrenuo kampanju koja će trajati ceo april. Tokom ovoga meseca svim zainteresovanim igračima biće omogućeno besplatno preuzimanje i igranje nekih od brojnih popularnih naslova.

Prva igra koja će se pojaviti u okviru ove ponude stiže već 3. aprila - u pitanju je poznata "platforma" Rayman Legends iz 2013. godine, koju će svako moći da preuzme (na ovom linku) u trajno vlasništno i da je "igra zauvek".

Bez obzira na to što je u pitanju sedam godina star naslov, u pitanju je zarazna, brza i duhovita igra, u kojoj se nađe i pokoji teži zadatak, koji će vam vreme u karantinu svakako učiniti zanimljivim.

Pre samog preuzimanja igre potrebno je ulogovati se na besplatni Uplay servis ili kreirate novi nalog. Treba napomenuti da ovaj servis nema veze sa UbiSoftovim Uplay+ servisom za koji se plaća mesečna pretplata i koja omogućava igranje brojnih starih i novih hitova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA