Fairytale Fortune - romantična bajka na Meridianbetu

Bajka na Meridianbetu - imamo prelepu princezu, princa, jednoroga, knjigu uroka, ali i velikog neprijatelja - zmaja. Želite da pomognete princu i princezi da pobede zmaja i oživite ovu bajku?

Na pravom ste mestu!

Fairytale Fortune stiže nam od proizvodjača igara Pragmatic i predstavlja igru sa pet rilova i 15 isplativih linija, kao i simbolom Jocker.

Kako se igra?

Postoje tri bonus funkcije kada igrate Fairytale Fortune i sve se aktiviraju na isti način, odnosno onda kada dobijete Diamond bonus simbol bilo gde na rilovima jedan, tri i pet. Kada se to dogodi, jedan od naredna tri bonusa biće nasumično aktiviran.

Koji su to bonusi?

Prvi je Nagradni točak. Pritiskom na spin pokrećete točak da biste osvojili multiplikator, koji će se primeniti na vaš pokretački ulog. Ako dobijete okret 50x + 1, dobićete dodatni spin. Drugi bonus predstavljaju deset besplatnih igara sa padajućim džokerima. Tokom besplatnih okretaja na kraju svakog spina između trećeg i desetog nasumično odabranog simbola, pretvaraju se u simbole Fairytale Fortune. I treći bonus su deset besplatnih igara, ali uz jedan Super Jocker besplatno okretanje.

Tokom prvih deset besplatnih igara svaki simbol bajke Fairytale Fortune se skuplja iznad rilova. Nakon odigranih deset besplatnih okreta, dobijaćete jedan Super Jocker besplatni okret, u kojem se dodaju svi sakupljeni simboli Fairytale Fortune Logo Vild slučajnim pozicijama na kolutu. Posle svake Bonus igre imate opciju uvećanja dobitka 2x, 3x, 4x I 5x ili da upišete osvojeni iznos.

Fairytale Fortune ima mnogo toga za ponuditi, pa zašto ne iskoristiti ovu sjajnu priliku? Uz romantiku, fenomenalnu animaciju i fenomenalne zvuke, doživećete pravu eksploziju.

Da li će vaša bajka imati srećan kraj? Saznajte na Meridianbetu!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA