Kada Švarceneger kaže "I'll be back!", obično se ponovo i vrati...

"Ovo je fantastičan povratak u ulogu. Prilično dobro sam se zabavljao dok smo radili na igri!"

  • 2

Poznat po svom čuvenom "I'll be back!", Arnold Švarceneger ima običaj da se ponovo vraća svojim kultnim likovima na zanimljive načine. Pošto je prošle godine, u poslednjem nastavku Terminatora ponovio ulogu robota T-800 iz kultnog filma '90-ih "Terminator 2", ovoga puta se vratio Daču, glavnom protagonisti "Predatora".

Krajem ovog u prodaji će se naći DLC dodatak za igru "Predator: Hunting Grounds", i kojoj se Švarci vraća jednoj od uloga koja ga je proslavila. Tu vest je i sam glumac potvrdio objavivši na Twitteru sliku svog lika iz igre:

- Ovo je fantastičan povratak u ulogu. Prilično dobro sam se zabavljao dok smo radili na igri! Nadam se da će ti i vi uživati igrajući kao Dač, onoliko koliko sam ja uživao dok sam ga sinhronizovao! - napisao je on.

 

Dač je u igri predvodnik paravojne grupe koja, u negde u Centalnoj Americi, pokušava da spase taoce na teritoriji pod kontrolom lokalne gerile, u trenutku kada počinje da ih proganja "predator" - vrlo sposoban i tehnološki veoma naredan lovac veoma sadističkih poriva.

Igrač može da izabere da igra ili kao jedan od članova Dačove jedinice, koja pokušava da izvrši svoj zadataka pre nego što ih se Predator dočepa ili kao sam Predator, koji koristi svoje napredne sposbnosti da eliminiše svoje mete.

DLC sa Dačom kao glavnim protagonistom igre "Predator: Hunting Grounds", za PlayStation 4 i Microsoft Windows platforme, biće dostupan za onlajn kupovinu od 26. maja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA