Igra igrice po celu noć, snima klipove za YouTube, obožava Grand Theft Auto i da - ima 90 godina!

"Baka gejmerka" je sa igranjem igrica počela još pre 39 godina, a svoj YouTube kanal, na kome objavljuje četiri videa mesečno, pokrenula je 2015.

  • 0

Japanka Hamako Mori je, sa svojih 90 godina, zvanično najstariji gejming jutjuber na svetu, što dokazuje i mesto koje je zaslužila u Ginisovoj knjizi rekorda.

Poznata je kao "baka gejmerka", Hamako Mori ima 250.000 pratilaca na YouTube-u. Sa igranjem igrica počela je još pre 39 godina, a svoj kanal, na kome objavljuje četiri videa mesečno, pokrenula 2015.

U njenim klipovima se može videti mnogo toga, piše CNN, od raspakivanja konzola i gejmerskih gedžeta, do demonstracije ozbiljnih igračkih veština. "Gejming baka" prikazuje i svoje favorite, a omiljena igra joj je kultni Grand Theft Auto.

A kada sabere sva svoja devetodecenijska životna iskustva, najstarija gejming jutjuberka na svetu sa zadovoljstvom ističe da joj igranje i snimanje videa za YouTube predstavljaju pravo uživanje u životu.

Štaviše, "baka gejmerka" u svojim klipovima često priznaje "ne može da prestane da igra".

- Ponekada se zaigram, pa ne stajem do dva sata ujutru. Pogotovo kada igram Dauntless. To je veoma zabavno, pa nije fer da se samo deca igraju!, Hamako Mori.

Osim što obožava da igra igrice, "baka gejmerka" je i veliki kolekcionar konzola za igranje. Prvi primerak u njenoj kolekciji je Cassette Vision, nastala davne 1981. godine.

Video: Baka zvana opasnost (77) istetovirala vampire i vukodlake po telu posle smrti muža

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA