Ovo vam se neće svideti: GTA VI stiže tek 2023. godine!

Jedina "slamka spasa" bi možda mogla da bude činjenica da informacija još uvek nije zvanično potvrđena...

  • 0

Izdavač Take-Two Interactive je objavio da planira da potroši čak 89 miliona dolara na marketing "u periodu od 12 meseci koji se završava 31. marta 2024. godine". Jedan od najočiglednijih odgovora na pitanje zašto su spremni da potroše toliki novac u 2023./24. godini sam se nameće.

Najlogičnije objašnjanje je da se tokom 2023. godine može očekivati izlazak nove i dugoočekivane Grand Theft Auto VI igre.

Prebacivanje ovakvog projekta za fiskalnu 2024. godinu se, u ovom trenutku, ne može drugačije objasniti nego određivanje 2023. za godinu izlaka "zlatne koke". Sasvim je verovatno i da se to poklapa sa trenutnim planovima developera Rockstar Games-a, piše Venture Beat.

GTA V Foto: Rockstar Games

Iz svega se može zaključiti da se Grand Theft Auto 6 neće pojavti pre proleća 2023. godine, odnosno da će moći da se nabavi tek u periodu između aprila 2023. i marta 2024. godine.

Deluje pomalo neverovatno da će biti potrebno da prođe još toliko mnogo vremena. Jedina "slamka spasa" bi možda mogla da bude činjenica da informacija još uvek nije zvanično potvrđena...

GTA V Foto: Rockstar Games

Video: GTA u pravom životu: Haos na ulici, još samo da su zapucali

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA