Far Cry 5 ovog vikenda "za dž"

U ulozi ste zamenika federalnog šerifa koji je sa minimalnom pratnjom došao da ga uhapsi vođu apokaliptičnog kulta koji milom ili silom regrutuje lokalne "redneke"

  • 0

Nakon egzotičnih tropskih lokacija i Tibeta, Far Cry 5 konačno dolazi u Ameriku, jednu od retkih zemalja gde pojedinac koji svoje probleme rešava vatrenim oružjem nije redak izuzetak, već pravilo.

Kao i svaki raniji FC, "petica" kao lajtmotiv ima moćnog, harizmatičnog negativca koji teroriše okolinu. Ovoga puta u pitanju je Džon Sid, vođa apokaliptičnog kulta koji je u fiktivnom okrugu Hope u Montani napravio porodičnu pseudocrkvu u koju milom ili silom regrutuje lokalne "redneke".

U ulozi ste zamenika federalnog šerifa koji je sa minimalnom pratnjom došao da ga uhapsi i koji jedini uspeva da pobegne kad situacija "ode južno". Sid, njegova braća, sestra i ogromna kongregacija koju u šaci drži harizmom i narkoticima ovaj pokušaj hapšenja shvataju kao lomljenje prvog pečata apokalipse i kreću u totalnu ofanzivu.

Ovo je premisa sjajne Ubisoftove pucačine od pre dve godine. Ukoliko je do sada niste igrali, uz nalog na Uplay platformi možete besplatno da je probate tokom predstojećeg vikenda. Akcija je počela danas 29. maja u 15 časova, a završava se u nedelju, 31. maja u 22h.

Pošto ište nešto manje od 30 gigabajta prostora, preporučujemo da na vreme počnete sa preuzimanjem, savetuje Svet kompjutera. Naravno, cilj ove, kao i svake slične akcije, je da namami na kupovinu igre koja je po običaju na popustu, pa će standardno i Gold izdanje koštati 15, odnosno 23 dolara od sledeće nedelje. Ako odlučite da odrešite kesu, pozicija do koje ste dogurali u igri biće sačuvana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA