Nije vam dosta korone? Ovo je prava igra za vas!

U igri nezavisnog tima Fancy + Punk igrač je prilici da proživi sve segmente života pod pandemijom korona virusa, koja još uvek traje

  • 0

I pored brojnih filmova i igara koje za temu imaju stvarne i izmišljene globalne katastrofe i epidemije, bilo je samo pitanje vremena kada će i aktuelna pandemija korona virusa inspirisati nekog developera da sedne za tastaturu.

Upravo takav developer se našao i ponudio igru pod naziovm Coronavirus Quarantine Simulator, čiji izlazak je najavljen za 16. jun, na platformi Steam.

U igri nezavisnog tima Fancy + Punk igrač je prilici da proživi sve segmente života pod pandemijom korona virusa, koja još uvek traje.

Tokom igre, igrač mora pravilno da pere ruke i vodi računa o održavanju distance, koju ne sme da prekrši, da ide u kupovinu neophodnih namirnica, kao i da osmisli kvalitetan način da ispuni vreme tokom kućne izolacije. Igru odlikuje jednostavna i komična grafika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA