Kianu Rivs i prizivanje duhova Pokemona: Poznati novi detalji o najiščekivanijoj igri ove godine

Posebna pažnja posvećena je borbi hladnim oružjem, a tokom rešavanja kvestova igrači će imati daleko veći broj opcija za realizaciju nego što je to bilo slučaj u The Witcher 3

  • 1

Septembar je još uvek dosta daleko, pogotovo kada očekujete izlazak igre Cyberpunk 2077, a nedavno odlaganje događaja u vezi sa ovom igrom samo je pogoršalo žeđ za futurističkim sadržajem.

Predugo čekanje je ublažio nemački portal Gamestar, koji je u razgovoru sa članovima studija CD Projekt Red (CDPR) došao do mnogo zanimljivih detalja o Cyberpunk 2077 igri. Otkriveno je da oko 700 osoba radi na igri. Ogromni tim je za preko hiljadu ne-igrivih karaktera(NPC) kreirao dnevne rutine, tako da će oni u Noćnom gradu "gledati svoja posla".

U intervjuu se govori i da je Cyberpunk 2077 dosta izmenjen na bolje od prošlogodišnjeg prikaza gejmpleja, gde je posebna pažnja posvećena borbi hladnim oružjem. Tokom rešavanja kvestova, igrači će imati daleko veći broj opcija za realizaciju nego što je to bilo slučaj u The Witcher 3, prenosi PlayZine.

Svakako najzanimljiviji podatak izvučen iz ovog intervjua je da će se tokom sekvenci hakovanja prizivati fantazijska RPG stvorenja, element za koji se navodi da je kao mešavina Skyrima i Trona. Stvorenja će podsećati na Pokemone, i ona će se pojavljivati tokom boravka u sajberprostoru igre.

Ta stvorenja će verovatno biti deo neke mini-igre, kao što Witcher ima Gwent, i velika je verovatnoća da će se kolekcija stvorenja povećavati kroz borbu sa drugim karakterima, dok RPG element upućuje na opciju za njihovu nadogradnju.

Video: Mali zeka zaskočio Pokemona i ne zna šta je dosta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA