4 miliona za samo 3 dana: Ova igra je apsolutni PS4 rekorder

Ovo je najbrže prodavana PS4 ekskluziva od pojavljivanja konzole 2013. godine

  • 0

Od kako je The Last of Us 2 izašao 19. juna, kritičari ga kuju u zvezde brojnim pohvalama zbog gejmpleja i hrabre priče. Ovaj naslov na sajtu Metacritics od kritičara ima prosečnu ocenu 95 od ukupno 100, dok su fanovi igru ocenili sa 4,6 od maksimalnih 10.

I pored toga, The Last of Us 2 kao pretposlednja velika Playstation 4 ekskluziva uživa ogromnu popularnost, pa je za svega tri dana prodaje ostvarila čak 4 miliona prodatih primeraka.

Naughty Dog je izdao posebno saopštenje u znak zahvalnosti na pruženoj podršci, u kojoj je otkriveno da je ovo najbrže prodavana PS4 ekskluziva od pojavljivanja konzole 2013. godine.

Što se tiče budućnosti, iz studija je otkriveno da trenutno nema planova za The Last of Us 3, kao i da fanovi ne očekuju singlplejer DLC za nedavno objavljenu dvojku, prenosi Play!Zine.

Prodati broj primeraka za tako kratko vreme je veliki uspeh za The Last of Us serijal i Naughty Dog, pogotovu što se radi o Playstation 4 ekskluzivi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA