U ovoj igri Srbin je negativac, a izdavač je u nedelju deli "za dž"

On je kompjuterski genije koji se bavi hakovanjem kako bi manipulisao svetom finansija i politike

  • 1

Događaj pod nazivom The Ubisoft Forward, koji se održava u nedelju, doneće nam više detalja o novim naslovima poznate francuske kompanije, pre svega o igrama Assassin's Creed Valhalla i Hyper Scape.

To, međutim, nije sve, jer oni koji budu pratili prenos događaja na internetu dobiće na poklon besplatnu kopiju igre Watch Dogs 2 za PC.

Ono što je potrebno da uradite kako biste došli do svog primerka igre je da sa tokom događaja, čiji prenos počinje u nedelju u 21h po našem srednjeevropskom vremenu, ulogujete na svoj Uplay nalog (prethodno ga napravite, ako ga već nemate) i igra će postati vaša "zauvek".

Ono što je za ovi igru posebno zanimljivo je to da je jedan od njenih glavnih protagonista, negativaca, Srbin po imenu Dušan Nemec. Njega, međutim, od tipičnog balkanskog tabadžije, kakav je Niko Belić četvrtog dela igre Grand Theft Auto, razlikuje to što je u pitanju kompjuterski genije koji se bavi hakovanjem kako bi manipulisao svetom finansija i politike.

A osim igre Watch Dogs 2, gledaoci onlajn prenosa The Ubisoft Forward događaja, moći će da dobiju i dodatke za druge igre francuskog izdavača, ako tačno odgovre na pitanja koja im tokom prenosa budu postavljana.

Ubisoft je najavio i da će na događaju biti izneto više detalja o igri Watch Dogs: Legion, čije je objavljivanje bilo planirano za mart, ali je odloženo za kasnije ove godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA