≫ 

Šala je postala stvarnost - Snup Dog dobio Xbox Series X frižider

Xbox je poznatom reperu poslao neuobičajeni poklon

  • 0
Snoop Dogg Foto: Instagram/snoopdogg

Još otkako je po prvi put najavljen, Xbox Series X zbog radikalno drugačijeg dizajna od prethodnih generacija mnoge podseća na frižider. Vertikalnost konzole, zajedno sa oštrim ivicama, podstakli su niz šala i fora na internetu gde je nova Xbox konzola upoređena sa rashladnim uređajem koji se nalazi u svakom domaćinstvu.

Majkrosoftu takva vrsta šala nimalo ne smeta, što je sada i dokazao. Xbox Series X frižider je postao stvarnost, i naravno ogroman je. Ovaj frižider je dospeo u ruke popularnog američkog repera, Snup Doga, koji je veliki gejmer i redovno uživa u video igrama. Frižider u prirodnoj veličini nije jedina stvar koju je Snup dobio, već se unutar nalazi i prava Xbox Series X konzola zajedno sa tortom, što možete pogledati u tvitu ispod.

Video je prvenstveno osvanuo na njegovom Instagram profilu, ali je ubrzo uklonjen, pošto je reper izgleda požurio da se pohvali novom mašinom u kojoj će čuvati osveženja, a Majkrosoft to želi da ozvaniči na pompezan način.

Naravno ovo je vrlo pametan reklamni potez kompanije iz Redmonda, pošto se ovako podiže popularnost Xbox Series X konzoli. Popularnost je nešto što je Xbox brendu preko potrebno, jer ga Playstation 5 "gazi" sa 72% zainteresovanosti.

Xbox Series X konzola stiže već 10. novembra po ceni od 499$ dolara, dok je jeftinija opcija Xbox Series S sa cenom od 299$. Obe konzole uvode u novu generaciju, praćenu novim igrama, brojnim osveženjima za stare naslove, i niz drugih dodataka.

Sada ostaje samo još da nekome pošalju Xbox Series S rešo...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA