BESPLATNO! Epic Games Store deli dve horor igre - preuzmite što pre

Poznata platforma za distribuciju video igara je sada obradovala fanove odličim horor igrama

  • 0

Epic Games Store je digitalna prodavnica sa jedinstvenom praksom poklanjanja igara svake nedelje. To traje već skoro dve godine, i vlasnik Epic Games nema nameru da odustane od toga.

Ove nedelje su u ponudi igre povodom praznika Noći veštica, i biće dostupne za preuzimanje sve do narednog četvrtka, 5. novembra.

Prva dostupna igra je Blair Witch, inspirisana čuvenim filmom objavljenim krajem prošlog veka. Radnja je drugačija od one iz filma i prati bivšeg policajca u potrazi za dečakom koja se ubrzo pretvara u pravi košmar. Blair Witch verno prenosi elemente psihološkog horora i zastrašivanja, tako da je svakako preporučujemo.

Druga igra je takođe izrađena po uzoru na film. Radi se o Ghostbusters: The Video Game Remastered, koji nas stavlja u ulogu poznate četvorke sa zadatkom lova na duhove. Igra poseduje jedinstvenu mehaniku hvatanja duhova, a priča i likovi su blisko povezani sa originalnim bioskopskim ostvarenjem. Remastered dodatak u samom nazivu označava da je igra dobila modernizovanu grafiku i bolje izgleda od vremešnog originala.

Blair Witch možete preuzeti ovde.

Ghostbusters: The Video Game Remastered možete preuzeti ovde.

Za obe igre procedura je ista, potrebno je otići na samu stranicu igre i proći kroz proces kupovine koji naravno ne košta ništa. Prvo treba kliknuti na baner "GET" i potvrditi kupovinu, nakon čega će se igra pojaviti u vašoj biblioteci. Najbolja stvar kod darivanja na Epic Games Store je u tome što igre nakon promo perioda ostaju zauvek u vlasništvu igrača, i ne odlaze kao što je slučaj kod drugih platformi.

Nedelju dana je sasvim dovoljno vremena da preuzmete i zaigrate ova dva zanimljiva naslova, pogotovu ako obožavate horor igre.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA