Krvavi sukob filmskih legendi: Evo kako izgleda borba Ramba i Terminatora u Mortal Kombat 11

Mortal Kombat 11 pored ranije poznatih boraca nudi i čuvene karaktere sa bioskopskih platna 80-ih godina

  • 2

Ako nešto Mortal Kombat zna, to je da udari na nostalgiju. Još kada je NetherRealm prošle godine objavio Mortal Kombat 11, fanovi su bili kupljeni gejmplej mehanikom u stilu starijih igara, a dobro poznati roster je bio prisutan od samog starta.

U nastojanju da se sadržaj igre proširi novim borcima, developer je odlučio da u ponudu uvrsti naširoko poznate junake iz filmova koji su na filmska platna došli 80-ih godina prošlog veka, a i dan danas ih rado gledamo.

Tako je u Mortal Kombat 11 krajem prošle godine dodat Terminator, sa sve likom glumca Arnolda Švarcenegera i ikonskim osobinama filmskog karaktera. Kasnije je stigao i Robocop, a u čast dolaska Ultimate edicije igre, pred igračima su Rambo i Mileena.

Dok se na povratak Mileene dugo čekalo, najveće iznenađenje jeste Rambo, okoreli borac za slobodu kojeg i ovde glumi legenda akcionih filmova - Silvester Stalone. Ovo će omogućiti igračima da Ramba i Terminatora stave na krvavu borbu prsa u prsa kada se Ultimate edicija pojavi, ali je developer NetherRealm to učinio pre njih, što možete pogledati u trejleru ispod.

Obojica imaju svoje upečatljive osobine, oružja i stil borbe. Animacije su odlične, a prisutna je čak i Staloneova iskrivljena usna. Napominjemo da Stalone i Švarci nisu pozajmljivali glas ovim karakterima, ali su se drugi glumci potrudili da budu što sličniji legendama.

Mortal Kombat Ultimate dolazi 17. novembra i po ceni od 60 dolara sa svim prethodno izdatim sadržajem, dok oni koji već imaju igru novi paket sa Staloneom mogu kupiti za 15 dolara. Takođe, ovo donosi i opciju za besplatnu nadogradnju na next-gen konzole, što pruža brže učitavanje, 4K rezoluciju i krvoproliće sa bogatijim detaljima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Majkl Džondar

    17. novembar 2020 | 09:44

    Grafika je vrhunska ali kakva je ovo glupost. :D Mislim verovatno mladima nije ali ja više nisam mlad.

  • Fis

    17. novembar 2020 | 09:13

    Auh

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA