Šta igrati u čekanju na Dying Light 2?

Na Dying Light 2 ćemo čekati još neko vreme, a dok nam ona ne stigne, hajde da pronađemo dobru i kvalitetnu zamenu za nju!

  • 0

Na nesreću svih ljubitelja igre Dying Light, dugo očekivani nastavak je odložen - do daljnjeg!

Trebalo je da izađe početkom 2020. godine, ali programeri su najavili da će biti pomeren do kraja godine, kako bi mogli da završe sa radom na njemu. Ta vest je definitivno razočarala sve fanove, koji se pitaju dokle više, međutim, ovo može da znači da će igra biti uglađenija i kvalitetnija - hajde da mislimo da će biti vredna čekanja!

Dok čekamo na Dying Light 2

 

Šta možemo da radimo u međuvremenu? Razumemo da su kašnjenja neophodna kada su velike igre u pitanju, ali ljubitelji horora za preživljavanje postaju nestrpljivi! Pa dragi naši gejmeri, srećom, postoji još dosta dobrih, zastrašujućih igara koje možete igrati sve dok Dying Light 2 konačno ne bude objavljena. Neke od ovih igara koje mogu poslužiti kao zamena imaju zombije, neke od njih imaju druge vrste infekcija, a neke od njih su jednostavno jezive. U dobrom smislu!

Da biste saznali koje igre možete igrati dok čekate Dying Light 2, nastavite da čitate!

State Of Decay 2

 

State of Decay 2 je druga igra iz serije State of Decay i objavljena je 2018. godine na Xbox One i PC-ju. Ovo je igra preživljavanja zombija koja je savršena za igranje sa prijateljima koji vole ovakav tip video-igara!

U ovoj igri igrač ima zadatak da izgradi zajednicu preživelih kako bi pokušao da obezbedi sopstveni opstanak. Uz prikupljanje zaliha i regrutovanje preživelih u vašu bazu, moraćete i da istražite to područje, ubijete zombije i izvadite opasne zaraze kako biste bili sigurni da se virus ne širi. Nemojte odmah da negodujete i okrećete glavu, ma verujte nam na reč, nećete se razočarati ovom igrom! A i šta biste pa radili dok čekate Dying Light 2?

Nedavno je najavljen i treći deo u serijalu. Ko zna, možda izađe pre Dying Light 2.

Dead Island

 

Kada je  Dying Light prvi put najavljen, mnogi su bili ubeđeni da će to biti  nastavak Dead Islanda. Iako na kraju to zapravo nije bio slučaj, igre su i dalje donekle slične i svima kojima se svideo Dying Light toiko da sa nestrpljenjem očekuje nastavak, biće zadovoljan i sa Dead Island video-igrom! .

Ova igra smeštena je na tropskom ostrvu koje je nekada bilo popularno odmaralište. A onda je zombi apokalipsa sve promenila. Zombiji su zavladali i igrač može da kontroliše jednog od četiri različita lika koji se rešavaju zombija i dovršavaju zadatke.

Resident Evil 7: Biohazard

 

Resident Evil franšiza ima dugu istoriju u svetu preživljavanja užasa! Ova franšiza ima mnoštvo igara, a mnogi ljubitelji serije definitivno imaju svoju omiljenu. Igre se kreću od horor preživljavanja do akcionih i obično se vrte oko neke vrste izbijanja zombi virusa.

Sedma igra u seriji vraća franšizu korenima horora za preživljavanje. Ova igra ne sadrži likove Resident Evil-a koje smo godinama voleli, ali je definitivno i dalje zastrašujuća igra. Vredi je zaigrati!

Alan Wake

 

Iako je  Dying Light definitivno akciona horor igra puna intenzivnih strahova, nisu sve horor igre takve. Ako tražite horo koji vuče više na triler, onda je  Alan Wake možda prava igra za vas.

Alan Wake je jeziva igra koja prati triler romana Alana Wakea koji putuje u izmišljeni grad Bright Falls sa suprugom. Kada njegova supruga nestane, on kreće u potragu za njom, da bi ustanovio da stvari koje je napisao u svojim romanima počinju da se ostvaruju.

Left 4 Dead (1 i 2)

 

Prva igra u seriji  Left 4 Dead  objavljena je davne 2008. godine, a nastavak je izašao godinu dana kasnije. Uprkos činjenici da su ove dve igre na tržištu više od jedne decenije, još uvek postoji ogromna i posvećena baza igrača i obožavalaca koji vole ove igre i vole da ih igraju u režimu sa svojim prijateljima.

U igrama se nalaze timovi igrača, bilo da prijatelji igraju zajedno ili jedna osoba i grupa saigrača pod kontrolom AI koji jure zombije. Postoji niz posebnih zombija koji imaju jedinstvene sposobnosti, a igra se kontroliše na način da predviđa stil igre igrača i prilagođava mesta u skladu s tim, što igru čini ozbiljnim izazovom.

Far Cry New Dawn

 

Dying Light je postapokaliptična igra sa ozbiljno mračnom pričom. Čak je i estetika u toj zombi igri prilično mračna i jeziva, što se uklapa u horor igre za preživljavanje. Na drugom kraju postapokaliptičnog sveta igre je Far Cry New Dawn. Ova igra je obuhvatila ono što se dešava nakon događaja u Far Cry 5, odnosno, nakon što je nuklearna bomba opustošila planetu i zauvek promenila lice okruga Hope .

Ako tražite postapokaliptičnu igru koja ima lude neonske boje i koja se više fokusira na opasne ljude koji uspevaju u ovoj vrsti pejzaža, ova igra je savršena za proveru. Iako je igranje  Far Cry 5 korisno za razumevanje nekih delova priče, nije potrebno.

Days Gone

 

Days Gone  je akciono-avanturistička igra koja je objavljena 2019. godine. Ova igra smeštena je u Oregonu i odvija se dve godine nakon što virus ljude pretvori u zombije! Prilično zastrašujuće, zar ne? Ova igra je najviše akcija ima u sebi, u odnosu na mnoge druge zpmbi igre, što je čini privlačnom široj publici!

Igra prati glavnog junaka, "đakona Svetog Jovana"(Deacon Saint John), koji je krenuo u potragu za suprugom nakon što je saznao da postoji mogućnost da je ona još uvek živa. U igri se Deacon suprotstavlja neprijateljima koji su judi ali i zastrašujućim stvorenjima u igri, poznatijim kao Freakers.

Dead Rising 2

 

Dead Rising 2 objavljen je 2010. godine i druga je igra iz Dead Rising franšize. U ovoj igri igrač kontroliše bivšu zvezdu motokrosa po imenu Chuck Green koja se našla u centru zbivanja zombija u kazinu u Nevadi.

Tokom igre igrači moraju da izvršavaju zadatke i uzvrate borbu protiv zombija. Uz ovo, postoji još jedan jedinstveni aspekt igre. Igrač mora da se pobrine da se vrate u sigurnu sobu svakog dana do određenog vremena kako bi Chuckova ćerka svakodnevno dobijala dnevnu dozu anti-zombi lekova. Da, još uvek vam je Dying Light 2 napameti, ali priznajte da bi Dead Rising 2 mogao da vas “zaludi” kao i Dying Light!

The Evil Within (1 i 2)

 

The Evil Within e serija horor igara za preživljavanje. Ove igre je režirao jedan od kreatora  Resident Evil igara, što znači da bilo koji ljubitelj horora za preživljavanje zna da će ove igre biti totalno zastrašujuće.

The Evil Within 1 i 2 prate detektiva po imenu Sebastijan koji je u prvoj igri poslat da istraži ubistvo u mentalnoj bolnici kada se on i njegovi partneri nađu gurnuti u bizaran svet košmara. Sebastijan mora da pronađe svoje partnere, da preživi ovaj svet i da otkrije sve tajne kao i šta se tačno tamo dešava!

Dead By Daylight

 

Dead By Daylight  je horor igra za više igrača koja je objavljena 2016. godine i od tada ne prestaje da se igra! Može se okupiti do pet igrača, jedan igrač preuzima ulogu ubice, dok su ostala četvorica preživeli, čiji je zadatak da pokušaju da pobegnu i spasu jedni druge.

I preživeli i ubice u igri su likovi iz kultnih horor filmova, što ovu igru čini zaista zabavnom za ljude koji vole horor žanr uopšte, ne samo u video-igrama. Igra je dobila odlične kritike i postala je masovno popularna među igračima od trenutka kada je objavljena na više platformi!

Nemojte da se nervirate dok čekate na Dying Light 2! Izaberite neku od video-igara sa našeg spiska, udobno se zavalite u fotelju, sipajte omiljeno piće i krenite u borbu! Ove hladne jesenje večeri morate “začiniti” sa nekom dobrom zamenom, zar ne?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA