Troše kao ludi na razvoj igara, a još uvek nisu objavili igru koja će im vratiti uložen novac

Iako troši čak pola milijarde dolara godišnje na svoju gejming diviziju, iz Amazona do sada nije došla nijedna igra koja je bila hit

  • 0

Kompanija Amazon važi za jednog od giganta gejming industrije, ali ne po kvalitetnim naslovima koje izdaje, već po ulaganju u razvoj igara.

Prema najnovijem izveštaju, Amazon troši ogromne svote novca na svoju gejming diviziju, čak pola milijarde dolara godišnje, i to ne računajući Twitch i razvoj nadolazećeg striming servisa Amazon Luna.

Naravno, sve kompanije troše dosta novca, a neke čak i više od ovih 500 miliona dolara. Ono što je najzanimljivije u čitavoj priči je da iz Amazona do sada nije došla nijedna igra koja je bila hit, a i ovo malo igara što je izašlo je prošlo katastrofalno. Dosta igara je otkazano, a pucačina Crucible, koja je objavljena proletos u lošem stanju, ugašena je nakon svega par meseci zbog nedostatka igrača, a i sami developeri nisu želeli da rade na ispravkama.

Naravno, Amazon ne odustaje od igara, već i dalje radi na brojnim projektima od kojih je dosta tajno i na kojima rade neki od veterana industrije. Što se tiče o nama poznatim igrama, Amazon radi na New World MMO igri, više puta odlaganoj, a u razvoju je i The Lord of the Rings MMO koji će pratiti predstojeću seriju koju isto pravi Amazon.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA