Playstation ekskluzive dolaze na PC! Naredna je zombi avantura Days Gone

Šef kompanije Sony najavljuje da će veliki broj Playstation igara ove godine dobiti svoje PC verzije

  • 0

Dolazak first-party Playstation ekskluziva na PC platformu se nastavlja nakon solidnog uspeha koji je imao Horizon Zero Dawn.

Presednik kompanije Sony, Džim Rajan, u nedavnom intervjuu za GQ otkrio je da će se politika objavljivanja Playstation ekskluziva na ostale platforme, primarno PC, nastaviti u budućnosti, kao i da će naredna igra izaći već ovog proleća.

Rajan je otkrio da će postapokaliptična zombi avantura Days Gone biti sledeća u nizu za objavljivanje za računare. Tačan datum izlaska nije spomenut u intervjuu, ali će se njen izlazak odigrati do juna.

Potrebno je portovati igru, i pre svega izbeći probleme koji se mogu desiti tokom tog procesa. Horizon Zero Dawn je na izlasku imao brojnih problema u vidu pucanja, loših performansi i sličnog, ali je Guerilla Games sve donedavno aktivno dodavao ispravke koje su značajno poboljšale stanje igre.

Days Gone je samo jedna u nizu ekskluziva koja izlazi za PC, a u narednim mesecima ćemo verovatno dobiti najave većeg broja igara, kako onih koje su se pojavile u sredini veka Playstation 4 konzole, tako i onih novijih koje su izašle za PS5, primarno Demon's Souls.

Koju ekskluzivu biste vi voleli prvo da vidite na PC-u?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA